OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23. I'm a foodie by day and a beauty creator by night. See my writings on castleindeair.com ;)

Instagram

Merry Christmas, everyone! 💛🎄✨
.
wearing a set from @lookboutiquestore ☃️
#christmas #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Christmas Nails ready✨ beautifully done @bykikyhandoko 🥰😍 Swipe for the details! Se-precise itu bikin snowflakes 😭
.
.
#christmasnails #clozetteid #nailart
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— langitnya mendung namun tidak mematahkan semangatku untuk berolahraga muahahaha😆 featurin. ma @ricosta_shoes RX Army Series 🐶.. #clozetteid #shoxsquad
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
*new* blogpost posted on #castleindeairdotcom like finally! 😆 kali ini blogpostnya bahas tentang review kedua produk @moonshot_idn yang dimodeli oleh Lisa Blackpink @lalalalisa_m 😍.Yas it's Multi Protection Tinted Moisture & Micro Settingfit Cushion! (thank you @clozetteid for the opportunity!)Those two products work wonder on my skin, tapi untuk full reviewnya bisa langsung baca di blog 😉.All of universe. All about beauty. Let's meet real K-beauty & K-colors! #clozetteid #moonshot #moonshotindonesia #clozetteidreview #clozettexmoonshot
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just had a Christmas Lunch at @onnihouse.sby with their Special Christmas Menu 🎄✨Selalu suka visit Onni every Christmas 😭❤️ Dekorasinya so dreamy and magical✨ Sayang banget kalo nggak take lots of pics here!.. #CelebratewithONNI #ONNIChristmas #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— styling the oversized @kinkami.id prism longsleeves with @solace.idn leggings & @ignis.footwear sneakers 😍💛
.
ini outfitnya aku pake seharian, sekalian mau kasi review kenyamanan produknya 👌🏻 nah ini akan aku bahas satu-satu:
@solace.idn breathable, enggak gerah, nyaman 👌🏻 di foto ke3 kalo kalian zoom ada titik-titik bahan tourmalinenya untuk menghancurkan lemak
@ignis.footwear ternyaman, dan kalo kalian liat slides terakhir, detailsnya wagilasih rapi banget, dan ini produk lokal, so proud 😎
.
.
#clozetteid #lookbookindonesia #ootdindo #ootd #shoxsquad
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Say wohoo cause @benefitindonesia is finally coming to Surabaya! 🤩🎉Wajib banget dateng ke storenya #BenefitIndonesia di TP 5 lantai UG (lantai lobby), karena ada DISKON 20% ALL ITEMS cuma sampai hari ini aja!.Info tambahan: Untuk setiap pembelian min. 750K bisa putar Wheel of Fortune dan dapat voucher undian dengan hadiah Kamera Canon & hadiah menarik lainnya!.Not to mention, storenya yang super nyaman bikin betah dan kepingin balik lagi! 🤪 #benefitclubpink #clubpinkindo #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— merry & bright✨ Christmas is coming and I'm wearing Array's Christmas Collection which exclusively launched at @bashamarket (you won't find it on the website!) Go visit Array, only available 'till this Sunday! 🤩
.
And congratulations @barneventhire for the grand opening! 🎉 Kalian nggak akan percaya Barn Event Hire itu ada di Surabaya, karena sebagus itu! 😍 I'm sure Barn Event Hire will be your favorite spot for prewedding/presweet photo or even your wedding venue!🏕
.
.
.
#ootdindo #ootd #lookbookindonesia #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— hello, can I help you? 📞🤪
.
I'm wearing elegant black dress from @thelabel.moss 🤩 ternyaman, aku pakai seharian, nggak bikin gerah, cocok untuk event semi formal sampai formal 👌🏻
.
friendly reminder: Moss The Label will be at @bashamarket this Friday at @tunjungan_plaza you surely don't want to miss it!
🏡 @thegarden_id .
.
.
#clozetteid #lookbookindonesia #ootdindo #ootd
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top