OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

www.dewiyang.com youtube.com/dewiyang

Instagram

Daydreaming 🌟
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sudah mirip kan sama mba @jennierubyjane ? 🙂
*lalu dihujat netizen* 😂
.
#jennie #blackpink #kpop #makeup #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Enjoy nature with a cup of coffee, why not? ☕🌳
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Eyeliner so sharp it could kill 🖤 Kalau cuma bisa pilih satu, makeup item favorit kalian apa? 😅
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Glam look for tonight 🌟 Bisa banget buat malming entar malem 😄.Products:💁‍♀️ Maybelline Fit Me Matte Foundation 128 Warm Nude- O.TWO.O Contour Palette 02- Revlon Powder Blush 010 Classy Coral- Pond's Glitter Glow Duo Powder👁 Beauty Glazed Perfixt Eyeshadow Peachy, Scarlet, Blink- Merzy Gel Eyeliner Shine Cooper- Catrice Little Black One Volume Mascara💋 Looke Holy Lip Creme Hebe
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Now you see me 😉.Lips is @romandyouzerogram matt lipstick in shade Awesome 👇https://hicharis.net/dewiyang/8Xd.Anyway, have you watch the secret life of my secretary k-drama? Now I always read 'awesome~' with Veronica Park tone 😂 aweeesomeeeee 💕. #igers #romand #charis #hicharis #charisceleb #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lagi suka look warna pink gini 💖 Always play with colors karena hidup itu penuh dengan warna, asekkk 😆.PRODUCTS:- A.Stop clear toner- @clinelleid blemish clear- @vuedepulang frozen cream @charis_celeb- @accoje_official protective sun cream SPF 50+ PA++++- @etudehouseofficial double lasting foundation; beige Y04- @milanicosmetics baked blush; luminoso- @purbasari_indonesia ultra-smooth brow liner- @catrice.cosmetics bronze eyeshadow palette- @merzy_official gel eyeliner; G10 glam bronze- @tonymoly.us_official tony tint; 3 orange- @wardahbeauty fruity sheer lip balm; strawberry- @keepcool_official shine fixence mist
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hiking itu pasti awalnya semangat, terus di tengah mulai capek tapi kata orang tinggal sedikit lagi, oke lanjut deh sayang udah setengah🚶‍♀️Siapa yang kayak gini juga? 😛Untungnya semakin ke atas biasanya pemandangan juga makin bagus, jadi bisa tarik nafas dulu deh sambil foto-foto. Buat yang jarang olah raga, sering-sering aja ke Puncak terus hiking, langsung berasa sehat 😂 Bonus foto juga lagi yang cuma ditouch up dikit udah bagus 💙. #nature #igers #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top