OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion & Beauty Enthusiast. They're just like a shining armour, but it doesn't make the knights any less.

Instagram

Meet the new addition to the order of my skin fix, Bio Oil Gel for Dry Skin.Jadi pulang dari Jepang, entah kenapa kulit muka jadi lebih kering dari biasanya. Texture kulit terlihat kasar dan dry patches. Disaat LRP Cicaplast andalanque udah injury time.Insting pertama langsung nyari reference moisturizer nya @deszell secara kakak yang satu ini khatam banget problematika kulit kering. Belakangan ini #BioOilIndonesia yang Gel ini lagi ada di heavy rotation nya, this also saved her skin bracing Jakarta pollution and Japan weather.I've been using Bio Oil Gel every night for almost a month now. This make my skin felt more moist even the next morning. Cuma dipakai malam karena walaupun dari texture mirip banget sama gel oil Hada Labo yang kujadikan day moisturizer, yang ini karena base nya oil, tetap too heavy for day.Fast forward sebulan kemudian, problematika kulit sudah mulai mereda, less and lesser dry patches, dan tampak lebih halus pun! ♥️ #DinsVanityDesk #beautyroutine #skincare #skincareregime #skincarejunkie #glowingskin #skinessentials #healthyskincare #Clozette #ClozetteID #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#Newkicks Adidas #StanSmith leather socks, the legendary with a twist. Made from one leather sheet for the whole shoe. #TopDownView #Acrophobia #DinsFlair #Clozette #ClozetteID #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Masih dalam semangat baju berwarna-warni.
(atau maksudnya adalah: udah lama gak ambil laundry dari kamar belakang)

Beberapa saat menjelang datangnya weekend, yang entah kenapa lebih dinantikan dalam minggu ini...
#HappyWeekend bye bye dulu TST!

#DinsFlair #celebratemysize #honoryourcurve #effyourbeautystandard #fullfigured #girlwithcurves #curvychic #curvystyle #Clozette #ClozetteID #aColorStory
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
That time when I dressed a bit out of the blue (quite literally)

But still, my MVP jacket make an appearance.
Clubmaster included.
Andalanque.

#DinsFlair #celebratemysize #honoryourcurve #effyourbeautystandard #fullfigured #girlwithcurves #curvychic #curvystyle #Clozette #ClozetteID #aColorStory
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dat juicy meat got you mouth waterDat juicy meat melted in your mouthStill the best #Gyukatsu I ever hadI miss you.(Yep, kalo yang ini kangen. Pake banget) #DinsDayOff #WheninJapan #DinsAppetite #GyukatsuMotomura #Shinjuku #ForkFeed #ForkYeah but eat with #Chopsticks #TeamPixel #LibraSeasonTrip #ipreview #ClozetteID #aColorStory
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
This is the kind of shop that makes me seriously thinking should I open my own shop. This little cupcake shop really capture the elements that mandatory in my hypothetical shop.Inviting aroma, because I believe scent really complete your memories despite being one of the hardest sensation to describe. A mixture of tea (must be the earl grey cupcake) with vanilla so sweet so inviting I got so impatient waiting the shop to open. I am literally the first customer of the day.Aesthetically pleasing front window, just because, this is what the eye meet, right? Red yellow leaf wreath, pumpkins, and sweets. Autumn and Halloween.Finally, seal the deal with the palate. I mean all of those beautiful journey gone down to the bin if it's taste awful. The tea and vanilla aroma didn't give me empty promises. Yes, the earl grey cupcake taste so heavenly.Thank you for the sweet inspiration.N.Y Cupcakes #nycupcakes Setagaya, TokyoIf I ever build mine, of course there would be coffee in the house plus jazz and bossanova rhythm playing in background, for some extra zen feeling.... #CafeHopping #CozyLittleShop #MidnightDream #WindowDisplays #DinsDayOff #WheninJapan #LibraSeasonTrip #aColorStory #CityExplorer #TravellersNote #WheninTokyo #ipreview #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another ramen bowl, from Ebisu Honolu Ramen.I think this is one of the favourite Indonesian Tourist spot, a lot of the information written in Indonesian too. Prolly because this one already certified halal. Not the kind you can opt out pork, but trully certified. I like this better than ayam ya.Yep, I really max out my food limits #WheninJapan. PARAH. Kayaknya porsi makan mie selama di Jepang ini sama dengan porsi makan mie selama dua bulan deh.Makan mi mulu, makan nasi (onigiri), minuman kemasan (yang dijual dalam keadaan hangat, kesayanganku).Hingga sebulan kemudian pun... Masih belum juga berminat makan ramen maupun Indomie. Emejing...... #DinsAppetite when #DinsDayOff #HalalRamen #HalalTravel #Foodiegram #TableSituation #ForkYeah #ForkFeed #aColorStory #TeamPixel #ClozetteID #PejuangKonten #ForTheGram
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Throwback to the time I worked my way through my food limits #WheninJapan, exploring the unusual or visit my favourite bowl of Ichiran Ramen 🍜 @ichiranjp📍 #Tokyo, #Shinjuku #DinsDayOff #DinsAppetite #eattheworld #forkyeah #forkfeed #tablesituation #TeamPixel #LibraSeasonTrip #ClozetteID #aColorStory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Karena Shibuya Crossing sudah terlalu mainstream
dan Car Free Day di #Shinjuku ini menghasilkan konten yang jauh lebih deramatissss 😘

Yekan?
Yadoong?
Yandak sihh?
#PejuangKonten #ForTheGram #HelloStranger

#DinsDayOff #WheninJapan #Tokyo #TeamPixel #LibraSeasonTrip #ipreview #ClozetteID #aColorStory #CurvyGirl #WIWT
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top