OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger. Join my site to read all about beauty. www.meminebeauty.com

Watchu lookin’ at? [tap for details #OOTD]

#clozetteid #meminebeauty #minefashionjourney
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yuhuuu! Hari ini aku diundang oleh @clozetteid untuk nonton #MiaandTheWhiteLion dan ngga sabar banget untuk nonton filmnya!! Oh iya! Biar ngga penasaran nih, Film ini sudah bisa disaksikan di bioskop kesayangan kamu loh ❤️Yang udah nonton, psssttt!!! Jangan spoiler yaaaa~ #clozetteid #meminebeauty #moviescreening #screeningfilm
3 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thanks to talented photographer @priscaangelina 😍 [Tap for #ootd details] 📍 @reddoor.koffiehouse.and.bistro
#meminebeauty #clozetteid #minefashionjourney #iwearclothinc @iwearclothinc
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Need to rest, not to quit ❤️ 📸 @priscaangelina [taps for details #ootd]

#meminebeauty #minefashionjourney #clozetteid #chocochipsootd #chocochipsboutique
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Miss me? [tap for details]
📸 @priscaangelina 📍 @lewisandcarrolltea
#iwearclothinc #clozetteid #ootd #clothincxstellalunardy #meminebeauty #minefashionjourney
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
📍 @haluuworld 👗 @marciathelabel 👜 @sorabelofficial 👠 @charleskeithofficial
#clozetteid #ootd #meminebeauty #minefashionjourney
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya memutuskan untuk membersihkan salah satu tas kesayangan ku di @yourbagspa Summarecon Mall Serpong!

Sempet khawatir untuk membersihkan tas ini karena udah berumur juga tasnya, tapi sayang banget sama tas ini. Jadi deh nyoba treatment cleaning leather bag disini.
Overall, aku suka pelayanan, hasil, harganya, dan details nya. Untuk review lengkapnya, baca di blogku ya! [tap link on bio] *The last pict by @yourbagspa
Thankyou @clozetteid & @yourbagspa ❤️ #Clozetteid #YOURBAGSPAXClozetteIdReview
#YOURBAGSPA #YBSHappyCustomer #ClozetteidReview #meminebeauty #minefashionjourney #ellenreview
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Tap for details ❤️ 📍@vintagevibesstore 📸 @priscaangelina
Pengarah gaya nya @sonyathaniya
#clozetteid #ootd #meminebeauty #minefashionjourney #potd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Love all the spot at this cafe! Not just the good spot for take a picture, but u can also enjoy yummy food ❤️
No need to worry, free to take pics without minimum payment and their service is so nice! 📍@unisoncafe
#clozetteid #meminebeauty #minefashionjourney #mineplacerecommendation #potd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top