OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty + Life + Style Blogger from Jakarta | www.beautyappetite.com | ask@beautyappetite.com | Twitter/Instagram/AskFm: @sijessie

Check out beautyappetite.com to find out how I keep my skin bright despite all of my outdoor activities! ;)
onto selfie
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionSelfie
+ View more details
Semua warna kulit memiliki kesempatan yang sama :)
onto selfie
Categories : skincare
see more from this collectionSelfie
+ View more details
Washing all my troubles away...
onto selfie
5 likes
Categories : travel
see more from this collectionSelfie
+ View more details
I really need a day in between Saturday and Sunday, but I think I have spent my Saturday pretty well so far 😗
___
#beautyappetitetravels
onto closet
7 likes
Categories : casual
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Warna kulitku jadi lebih gelap setelah balik dari liburan, akibatnya gak ada foundation di rumah yang cocok, coba pakai BB/CC cushion malah kelihatan ashy/keabuan. Akhirnya nyobain L'Oreal Paris True Match Liquid Foundation, dan langsung ketemu warna yang cocok, aku #MatchWithG3 - Gold Vanila!
.
Suka banget sama foundation ini yang gampang banget di-blend ke kulit, dan tetap keliatan natural. Percaya gak sih aku gak pake powder sama sekali di foto ini? 😱 Oil control-nya juga bagus banget, gak bikin kulit oily, cakey atau patchy sama sekali 👌🏻
.
Biar gak penasaran, coba baca review lengkapnya di bit.ly/mytruematch (atau klik link di bio).
___
#mytruematchid #beautyappetitereviews #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cheers to tan skin and sandy toes!
onto selfie
wennykyuuto 22 Aug 2017
11 likes
Categories : casual
see more from this collectionSelfie
+ View more details
Sometimes you just need a break. In a beautiful place. Alone.
---
Wearing my favorite @danielwellington piece (use 'SIJESSIE' when checking out at danielwellington.com to get 15% discount)
---
📍: @klapstarboutique •


#klapstarboutiquehotel #beautyappetitetravels #danielwellington #dwwatch #clozetteid
11 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Having the best staycation in Singapore at @klapstarboutique 💕
___
#beautyappetitetravels #singapore #klapstarboutiquehotel #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ultra decadent breakfast with a view in Phuket! 🌊
📍: Roydee Restaurant
___
#beautyappetitetravels #phuket #nookdee #clozetteid
reginayoshida 15 Aug 2017
lovee
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top