OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi loves! Welcome to my diary full of fashion, beauty and lifestyle things. Dig further on my blog kerenejesica.blogspot.co.id and instagram: kerenejesicaa . Stay beautiful inside and out!

@calvinklein Dance Performance with @paradigmfitnessindonesia was an absolute fun night activity! The healthiest night ever. Not to mention the comfort and breathable sport wear that i wore, made me feel unlike a newbie at all HAHAHA💃
.
.
.
.
.
.
.
#sport #gym #girl #nightout #sportyoutfit #sportyspice #clozetteid #ootd #dance #dancechallenge #mapfashion #calvinklein #calvinkleinperformance
2 likes
Categories : health, health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
All thanks to @mediheal_idn & @sociolla , made it on "Big Screen" 😂❤✨ I actually had the real enjoyment of sheet-masking, make-over by MUA, and photo session with @sweet.escape
.
.
.
Such an enticing event to remember! huahaha i also got to do skin-check and it resulted that my face needs extra hydration on the t-zone and the rest is fine (normal). Not to mention, using my all-time fav sheet mask from ;@mediheal_idn 's IPI
#RealMeRealSkin
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The newest invention from @eminacosmetics 💁 Karena anaknya malas touch-up, creamy tint product is my ride or die type when it comes to day to night occasion. It's considerably more long-lasting than the other type (still leaves soft feeling on the lip tho ) . Ranging from light to dark red and coral shades, which one do you have eyes on? 💄__ #creamtoyourtint #beautyjournal #eminacreamytint
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thank you @yunaandco my personal stylist for picking my OOTD. Super in love, fits perfectly in my afternoon date with sist and mom! ❤

And, guess what? You will receive items with HIGHER VALUE then you paid, so it saves your money, A LOTT.

For example, my basic match box is supposed to be 599 K but i can get it for around 800 K. Soooo, it's A WIN WIN 😍

Anywayss, you can use My DISC CODE "KARENE" for 20% OFF (valid for 3 months only) .
.
.
#yunamatchbox
.
.
.
#style #styleblogger #ootd #oufitoftheday #lotd #lookbook #fashion #fashionblogger #clozetteid #sbnblogger #monochrome #bnw #likeforlikes #ootdfash
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Liat foto ini, jadi keinget Sabtu2 lalu.. Tiap jam 7 pagi udah ready, make-up on, pergi ke studio buat foto batik catalogue. Jumlahnya puluhan bahkan kadang ratusan.. I need to regain that energy, please. Hustle hard 😂😂💪 📷: @yoelseptianto
.
.
.
.
.
#model #batik #indonesia #heritage #ootd #photography #studio #shoot #style #styleblogger #blogger #fashion #instagood #likeforlike #clozetteid #love #passion
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Welcoming The NEW VARIANT of @siantikuman ANTIS JASMINE TEA 🌿 The scent is so refreshing dan bener2 kaya teh jasmine ( can i just drink it?? huahahah) Congrats for the launch event ! @siantikuman x @tokopedia 🍵___ #AntisJasmineTea #BebasKumanDanBau #antisXtokopedia
6 likes
Categories : health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kayaknya hampir semua orang pernah ngerasain yang namanya 'INSECURE' apapun itu jenisnya. Kalau kalian pernah, good for you! It means you have been through something yg bisa bikin kalian STRONGER.. 🙏

Looking back, when in junior high, i was super skinny. What i most remember is, waktu berat badan ak sempet nyentuh angka '33 kg' karena habis opname! Sad isnt itt... Dinaikkin juga susah, nggak segampang itu. Sama kan casenya nurunin badan pun begituuu. 😊
-
Yang ikutan iba adaa, yang nyuruh gemukin ada, yang cuma ikutan sok tau juga ada hauahha. Was being careless at some point, tapi kadang2 jadi kebawa mikir juga lhoo, namanya juga masih manusia kan. Lost.. I was lost in the idea perfection

Sering banget denger statement kayak gini dulu

Ker gendutin dikit dong hehehe. Nanti 'lebih' cakep.. Lu kok kurus banget sih??
-
Poinnya disini adalah, sebenarnya ide perfection itu nggak salah, tapi sangat2 subjektif. Perfection starts within our mindset. Dan terpenting, perfect buat kamu belum tentu buat orang lain!!! (Ayo inget2 trs ya huahaha)
-
Kalau ad yg komentar, positivenya diambil, yang rasanya negatif, tutup kuping aja. Soal urusan badan kan berdampak juga buat kesehatan. Jangan jadi apatis kalau memang sarannya bagus lho ya.. Tapi yang sounds negative, jauhin statementnya. Now i love my self more, my posture as well. Perfect buat orang lain, belum tentu buat kalian hehehe ❤
__
@kaycollection #keeprolling
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I'm ready to goo.. anywhere with this kind of outfit.
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Glad that i already tried of them! My long-time hair vitaminnn. Sahabat rambut 💁💗 Kesimpulannya, ketiga varian #EllipsHairVitamin Pro Keratin ini sama2 bikin rambut jadi lebih halus dan berkilau gituuu, i like. Tapi untuk fokusnya memang beda2, kalian bisa check di blog aku yaa! ✨Tapiiiiii yaa, aku pake ini daily gak cuma pas nyatok atau hair dryeran, karnaaa rambut ini sangat frizzy tiap habis keramas. Kalau pake vitamin oil baru bisa disisir dan lanjut nyatok hahaha SECRET REVEALED! 😌__ #vitaminrambut @ellips_haircare #hairready
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top