OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Meet me on @kikicasmita (Instagram) & www.kikicasmita.com

If you’re not going to swin deep with me, then get out of waters. - @bridgettdevoue

Wearing :
~ @maybelline Define & Blend Brow Pencil, Grey Brown
~ @makeuprevolution Pro Regeneration Eye Palette, Trends Mischief Mattes
~ @beautitarian Metalip, Sugar Plum Fairy

#clozetteid #MakeupRevolution #maybelline #maybellineid #maybellineindonesia #iambeautitarian #MakeupLover #makeuplovers #makeupartist #makeupjunkie #makeupblogger #beautylover #beautyblog #mua #beautygram #beautybloggerpage #indobeautygram #indobeautyblogger #beautybloggerindonesia #BeautyBloggerIndo #inssta_makeup #makeupisart #makeuplooks #make4glam #liquidlipstick #lumix #lumixgf8 #undertheradar_makeup #tampilcantik
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Swipe ➡️Using METALIP Series from @beautitarian ;1) My lips with Berry Pixiedust2) My lips with Sugar Plum Fairy3) My BARE lips, LOLReally glad that i find Metallic Matte Lip Cream from Indonesian Local Brand. It has Vitamin E, VEGAN, Paraben Free, No Animal Testing, and certified Halal & BPOM.• #ClozetteID #IamBeautitarian #BloggerCeria #BEAUTITARIAN #BloggerCeriaXBeautitarian #VerlourLip #lipcream #mattelipstick
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
shining - shimmering splendid...Giranggg bisa cobain METALIP dari @beautitarian (Indonesian Local Brand 🇮🇩), Matte Lipstick but with a lil’ touch of sparkle! Metalip Collection #BEAUTITARIAN punya 2 shades ; Berry Pixiedust & Sugar Plum Fairy.-Aku suka teksturnya, gak lengket dan gak kaku di bibir. Walaupun metalik menurut aku wearable banget. Pssstttt, Ku pakai Berry Pixiedust buat meeting sama client. 😬😬😬-Cerita lengkapnya ada di kikicasmita.com ♥️ #kikicasmitaBlog#clozetteID #IamBeautitarian #BloggerCeria #BloggerCeriaXBeautitarian #VerlourLip #lipcream #mattelipstick #MakeupLover #makeuplovers #makeupblogger #beautylover #beautyblog #beautygram #indobeautygram #indobeautyblogger #beautybloggerindonesia #BeautyBloggerIndo #inssta_makeup #makeupisart #makeuplooks #make4glam #liquidlipstick #undertheradar_makeup #tampilcantik
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pertama kali tau brand @simpleskin itu dari PanutanKu @chloemorello 🎈 Waktu itu dia pakai Micellar Waternya. Terus sekarang #SimpleSkinCare udah bisa dibeli di @guardian_id - jadi gak perlu jastip lagi 😭😭
.•
Udah 2 minggu aku pakai Toner ini, and i love itu. My skin loves it too! Kalau kalian ada yang udah pernah coba skincare asal UK ini???? #ChooseKindness
#HealthandBeauty #ClozetteID #skincare #skincarejunkie #MakeupLover #makeuplovers #makeupartist #makeupjunkie #makeupblogger #beautylover #beautyblog #mua #beautygram #beautybloggerpage #indobeautygram #indobeautyblogger #beautybloggerindonesia #BeautyBloggerIndo #lumix #lumixgf8
Categories : makeup, makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kata orang ; “cewek tuh yah, muka cuma satu tapi Foundation-nya segambreng”. Yah yaudah sih, kan belinya gak minta duit sama situ 😭😭Ngomong-ngomong nih, kalian itu #TeamFoundation atau #TeamCushion ????? Kotak harta karun aku masih didominasi oleh Foundation. • #ClozetteID #TapTapToGlow #IamAGlowGetter #PixyMakeItGlow #MyBeautyMyEnergy #PIXYCosmetics
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top