OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

▫️NYX FACEAWARDS TOP 6 IDN ▪️ 🔴 Certified Professional MUA 🔵 Beauty Influencer 🔴 Cosmetologist 🔵 Clozette Ambassador NEW VIDEO 👇👇👇 : www.youtube.com/lidiafang

👇NAME THIS LOOK👇...Anyway hari ini pasti pada dirumah aja ya? 😭stay safe semuanya 😭 plis jgn ada demo2 anarkis lagi fasilitas umum dan gedung aja dirusak dan dibakar 😭 😭 galau harus cancel 2 event krn kerusuhan ini 😭kalau kalian Ngapain aja nih hari ini?Comment below👇👇...❗️PRODUCTS❗️SoftLenses: Island Cobalt (GET 10% Discount by using my code “llidddiaa” at 👉🏻 Olensglobal.com @olens_official )Eyes: Colourpop Its my pleasureLips: Lilac by lily - Peony... #OLENS #ShareMyOlens #ExoticEyes #UrbanCruise #SuperColored #OlensCruise #OlenStyle #Island_cobalt #RealisticGraphics #30milliondot
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
❗️MAKEUP BUAT MUDIK❗️...ello gengs! uda mau buka puasa nih 1 jam lagi! gimana puasanya? masi pada seger???? kali ini makeupnya cocok buat yg mau mudik pulkam atau mudik high end keluar negeri 😂...TAG temen kamu yang mau mudik! Comment below 👇👇...❗️products❗️the ruru face mistpixy make it glow primerPurbasari alas bedak - Kuning langsatloreal true match concealer - lightImplora eyebrow pencil - grey brownotwoo liquid blush 02marcks bedak tabur nyx 3 step sculptsnyx ultimate edit eyeshadowpurbasari daily series eyelinerNyx powderpuff lippie - teachers petemina cream matte - amazeballsnyx dewy finishing spray...Music by @ericreprid - June Blues via @hellothematic
9 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sunday well spent ❤️ Had so much fun with @lakmemakeup & @clozetteid , Thank you for having me 😘---📸 by @steviiewong - #BeGlamwithJovi #CLOZETEIDXLAKME #Clozetteid
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Sunday! ✨---Tried to recreate @joviadhiguna Glam makeup look with @lakmemakeup @clozetteid , one of my favorite makeup brand is @lakmemakeup especialy the Moon Lit Highlighter ❤️--- #BeGlamwithJovi #CLOZETEIDXLAKME #Clozetteid
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨DOLL MAKEUP ✨....🔆PRODUCTS🔆@charis_celeb Tirato Fill Up Cream@charis_celeb Tirato White Up Cream@yslbeauty Top Secret Instan Moisture Glow@shuuemura Petal Skin Foundation@narsissist Radiant creamy concealer@pixycosmetic Two way cake perfect last@itcosmetics You Sculpted@nudestix Eyebrow stylus pencil & gel@ars_fashion @focallure Tropical Vacation Palette@marcbeauty Highlighter Gel Crayon@shuuemura Petal Mascara@stilacosmetics Glitter Liquid Eyeshadow - Kitten Karma@innisfreeindonesia My Palette Blusher@iconic.london Liquid Highlighter@yslbeauty Rouge Volupte Shine - 48...Lenses by: @zendiixsoftlens Cottage GrayLashes by: @nash.lashextension Starlight Volume
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sci - Fi 🚀🛸 eh abang ganggu aja 😂
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Still couldnt move on from this Maroon wig that i got from @sissyclip ! Its Lightweight and also manageable ❤️ Thankyou @sissyclip !
karinamendy 1 Aug 2018
Cantiknyaaa Lid 😍
7 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[Makeup Murmer under 250 K👆👆]...kemarin yang request review makeup murmer detail di youtube udah ada yaaah! berikut linknya atau bisa klik di bio aku 😘 👇👇👇https://youtu.be/YXQn7t3ZnuE....
8 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[ #GIVEAWAY ALERT READ 1ST🔥]...🌸 Doll makeup 🌸...Happy monday! lets do a mini giveaway! jadi aku baru aja upload tutorial on how to get this look di youtube channel aku, nah aku mau bikin mini giveawayagi! caranya gampang banget, 1 pemenang yang aktiv yang nama username bakal sering muncul di notif aku bakal aku kasi 1 set travel skincare dari @caudalie lengkap worth 1 jt value 🌸🌸....[HOW TO JOIN] ❗️9 - 15 July 2018🌸 Follow IG @lliddd 🌸 Subscribe Youtube : Lidia Fang🌸 ‼️Spam Komen username Ig kalian di video baru aku & saran untuk next tutorial pingin aku bikin apa (link on bio)🌸 ‼️Spam komen di ig aku & Tag 2 teman kalian untuk ikutan 🌸 Pemenang akan diumumkan tgl 16 July...Goodluck 🌸...🔥PRODUCTS🔥@bioderma_indonesia Hydrabio Brume@dr.parkcell @charis_official Defense cream@yslbeauty Top Secrets moisture glow@purbasarimakeupid Bb cream hydra seriesJafra Cream blush@purbasarimakeupid Flawless matte bb@itcosmetics You sculpted@nyxcosmetics_indonesia born to glow highlighter palette@nudestix eyebrow stylus pencil & gel@yslbeauty top secrets eyefluid primer@nyxcosmetics_indonesia Ultimate multi finish eyeshadow palette@sep.beauty @charis_official lipstick x isolated nude@glamglowindonesia glow setter...🌸Lashes - @pkbeautyspace , 3D mink Lashes
deemiiaa 11 Jul 2018
canciiik ❤️❤️❤️
8 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top