OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Loves Dancing and all about presenting.

Banyak yg suka ngeluh ini itu , tanpa sadar ternyata waktu udah berjalan lama dan keluhan keluhan itu nggak ada jalan keluarnya.

Kesempatan hidup cuma sekali sih dan aku gamau lagi banyak ngeluh soal hidup so today I choose to be happy. How about you ? Still have any complain about your life ?
#clozetteid #visitmalaysia #malaysia #dataranmerdeka #travel
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wohooo time to get back to routine How’s your monday btw?
Style & Photo by @avinurraafi
#clozetteid #holiday #shortholiday #malaysia #visitmalaysia #dataranmerdeka
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When journalist off duty

Laugh , share , & care each other ❤️💋 #journalist #offduty #clozetteid #friendship
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pagi-pagi ke Balaikota mau ngapain?? Biasanya dtg sepagi ini unt liputan tapi kali ini ditemenin sama mbak @evisitorusss buat jd MC protokoler disana. Thank you banget bantuannya btw mbak❤️🙏🏻 Liatin yg liputan jadi kangen 😂 #protokoler #mc #masterofceremonies #mcprotokoler #clozetteid
3 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yesterday had a great team work with @filantropidaaitv we went to @idlearnenglish to talk about their social program. DICE ( Developing Inclusive Creative Economies) & promoting Social Enterprise.Thank you Mr Paul Smith ( Director of British Council Ind) for the time to Daai TV ❤️ #host #presenter #tvhost #tvpresenter #filantropi #daaitv #clozetteid #talkshow
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yesterday had a great team work with @filantropidaaitv we went to @idlearnenglish to talk about their social program.
DICE ( Developing Inclusive Creative Economies) & promoting Social Enterprise.

Thank you Mr Paul Smith ( Director of British Council Ind) for the time to Daai TV ❤️ #host #presenter #tvhost #tvpresenter #filantropi #daaitv #clozetteid #talkshow
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Masih dalam suasana kemerdekaan hari ini beruntung bisa berpartner dg kak @aryanovrianus dlm acara Talk on Si Cepat.**Selain itu kami bertemu juga dengan beberapa veteran salah satunya adalah Eyang Sriyono yang masih punya jiwa dan semangat muda sampai saat ini. **Semoga sebagai generasi penerus bangsa kita yg muda bisa terus berani berkarya & cinta tanah air. **Merdekaaa!! 🇮🇩 #host #tvhost #tvpresenter #presenter #gedungjoeang45 #kemerdekaanri #kemerdekaanri74 #clozetteid
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yuhuuuu Bola Kita siap hadirkan informasi seputar sepak bola tanah air malam ini pukul 20:30 hanya di @useesports @useetvgo @useetv Next slide to see our team ❤️ See you tonight! 💋 #clozetteid #useetv #bolakita #presenter #tvpresenter #host #tvhost
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Had a great time with @laneigeid & @clozetteid yesterday on Laneige Cream Skin Refiner Launching ❤️❤️❤️ #mc #masterofceremony #beautyevent #laneige #creamskinrefiner #clozetteid #clozetteidxlaneige
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top