OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Loves Dancing and all about presenting.

Instagram

Had a great time with @kpdpapuabarat we talk about West Papua Green Investment. Thank you for having me as Moderator @econusa_id and happy to know you mas @hanifan.fuadi 😊🙏🏻 Your voice is 👏 #moderator #tvhost #tvpresenter #papuabarat #greeninvestment #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Waktu kecil sering mikir pengen cepet lulus sekolah biar ga perlu belajar lagi. Tapi waktu udh dewasa pekerjaan justru mengharuskan aku terus belajar unt membuka cakrawala dunia.
Sekarang justru menikmati proses belajar yg kadang bikin pusing sendiri bahkan bikin kebawa mimpi. Terkadang juga proses belajar ini membawa aku buat mengeksplor diri sendiri. Masih banyak hal yg masih bisa dikerjakan ketika muda.
Dari jadi reporter, presenter, MC & Moderator bahkan sekarang Instruktur Strong By Zumba.
What a life 😊🙏🏻 #clozetteid #learn #host #tvhost #mc #presenter #instructor
see more from this collectionInstagram
+ View more details
BW VS Colorfull #bff #sister #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Banyak yg suka ngeluh ini itu , tanpa sadar ternyata waktu udah berjalan lama dan keluhan keluhan itu nggak ada jalan keluarnya.

Kesempatan hidup cuma sekali sih dan aku gamau lagi banyak ngeluh soal hidup so today I choose to be happy. How about you ? Still have any complain about your life ?
#clozetteid #visitmalaysia #malaysia #dataranmerdeka #travel
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wohooo time to get back to routine How’s your monday btw?
Style & Photo by @avinurraafi
#clozetteid #holiday #shortholiday #malaysia #visitmalaysia #dataranmerdeka
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When journalist off duty

Laugh , share , & care each other ❤️💋 #journalist #offduty #clozetteid #friendship
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pagi-pagi ke Balaikota mau ngapain?? Biasanya dtg sepagi ini unt liputan tapi kali ini ditemenin sama mbak @evisitorusss buat jd MC protokoler disana. Thank you banget bantuannya btw mbak❤️🙏🏻 Liatin yg liputan jadi kangen 😂 #protokoler #mc #masterofceremonies #mcprotokoler #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yesterday had a great team work with @filantropidaaitv we went to @idlearnenglish to talk about their social program. DICE ( Developing Inclusive Creative Economies) & promoting Social Enterprise.Thank you Mr Paul Smith ( Director of British Council Ind) for the time to Daai TV ❤️ #host #presenter #tvhost #tvpresenter #filantropi #daaitv #clozetteid #talkshow
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yesterday had a great team work with @filantropidaaitv we went to @idlearnenglish to talk about their social program.
DICE ( Developing Inclusive Creative Economies) & promoting Social Enterprise.

Thank you Mr Paul Smith ( Director of British Council Ind) for the time to Daai TV ❤️ #host #presenter #tvhost #tvpresenter #filantropi #daaitv #clozetteid #talkshow
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top