OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi! I'm Regina Welcome to my pages! 💖 I'm just a girl who loves playing with my makeup and I share about beauty, fashion and anything I know but I'm not an expert 🙏🏻✌🏻 Hoping you enjoy my pages and thank you for stopping by 💞 don't forget to like, comment and follow!! 👍🏻☝🏻 Much love, Regina Bundiarti💋 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- want to get to know more about me? here some of my social media : instagram - reginabundiarti youtube - regina bundiarti snapchat - reginabundiarti phhhoto - reginabundiarti musically - reginabundiarti email - regina.bundiarti@yahoo.co.id / reginabundiarti@gmail.com

First of all Congratulations @dnarsindonesia for the Grand Launching!! 🥳🥳🥳🥳 nah buat kalian yang belum tahu brand ini dari mana, ini brand dari Malaysia dan tenang aja udah BPOM. Nah apa sih yang membedakan @dnarsindonesia sama skincare yang lain? Ingridients yang di pake itu aman dan banyak herbal untuk skincare merreka loh 😍. Jadi pasti nya hasil yang di kasih itu butuh waktu, dari masa ke masa ❤️. Sekarang kalian bisa beliproduk mereka di offline store di@lunadorii atau online store mereka di @tokopedia & @shopee_id 🌸🌸 #beginwithdnars #dnarsxairasia #dnarsxclozetteid #dnarsxlunadori #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[Shox x Extica] Beberapa hari lalu abis dari acara Cosmobeauté di JCC Senayan. Thanks to @shoxfashionid @extica for having me ❤️ tapi kalian tau ga sih sekarang @extica.id ada official store loh di @tokopedia kalian bisa coba cek loh! Banyak produk - produk baru #grandlaunchingexticaxtokopedia #shoxsquad #clozetteid #ootdindokece #ootdindo #lookbookindonesia #styleootd #ootd #ootdmagazine #ootdindonesia #potd #bunnyneedsmakeup #bvloggerid #gengbvlog #indobeautygram #indobeautysquad #beautychannelid #tampilcantik #ragamkecantikan #tipskecantikan #zonamakeupid #kbbvmember #kbbvfeatured
1 like
Categories : casual, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ini cleansing water yang bisa mengurangi iritasi dan me-moisturizing muka secara bersamaan. Aku sendiri udah pake ini dan mukaku ga berasa kasar. Justru mukaku berasa enteng, fresh dan lembut. Tenang aja ini udah hypoallergenic 😍👌🏻. Kalian bisa beli ini lewat link yang aku taro di profile dan pasti nya ada diskon loh! 😘 #AESTURA #ATOBARRIER365CLEANSINGWATER #ATONARRIER365 #AMOREPACIFIC #charis #charisstore #charisAPP @charis_celeb @hicharis_official @aestura.official- #clozetteid #potd #bunnyneedsmakeup #bvloggerid #gengbvlog #indobeautygram #indobeautysquad #beautychannelid #tampilcantik #ragamkecantikan #tipskecantikan #zonamakeupid #kbbvmember #kbbvfeatured
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lately I feel ssoooo lazy to filming for my youtube channel. So I decided to write 🥰. I write a little review and also products to buy while you are in France. So check it out! Link in my bio 💕 #clozetteid #ootdindokece #ootdindo #lookbookindonesia #styleootd #ootd #ootdmagazine #ootdindonesia #potd #bunnyneedsmakeup #bvloggerid #gengbvlog #indobeautygram #indobeautysquad #beautychannelid #tampilcantik #ragamkecantikan #tipskecantikan #zonamakeupid #kbbvmember #kbbvfeatured
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
📍AnnecyIts a nice city, definitely bigger than Chamonix. Its crowded, but its really makes me feel relax. Then the city also has canal that’s look like Venice. You can also paddling, kayaking at Lac d’Annecy ♥️ you can rent it around the lake. I found it pretty cheap, but I forgot the name 😂 €15 for 2H 👏🏻. Access by car(1H30M) or tgv(+/- 4H) #exploreannecy #clozetteid #ootdindokece #ootdindo #lookbookindonesia #styleootd #ootd #ootdmagazine #ootdindonesia #potd #bunnyneedsmakeup #bvloggerid #gengbvlog #indobeautygram #indobeautysquad #beautychannelid #tampilcantik #ragamkecantikan #tipskecantikan #zonamakeupid #kbbvmember #kbbvfeatured #ghinaaroundtheworld
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top