OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

psychology student and fashion blogger iG : sabesabrina ask.fm/sabesabrina

The women i was yesterday, introduce me the women i am today.
.
Kalau kemarin aku sempet cerita mengenai hal yang berkesan, kali ini aku mau cerita mengenai bullying. Akhir” ini juga dapet kasus bully jadi teringat bahwa aku pun pernah loh mengalami bullying saat aku masih SMP. Dulu aku memiliki tubuh yang sangat gemuk banget . Disaat itu belum aware tuh yang namanya bullying. Sering dikata”in bahkan dijauhin juga ga punya temen deket. . Tau kah kalian, ucapan seseorang itu ternyata membekas banget. Tapi dari situ banyak hal yang aku pelajari dan menjadikan aku dititik seperti ini. ☺️☺️
.
kasus bullying ga cuma di remaja, tanpa di sadari “kita pun” bisa membullyi orang lain. Eh ujung-ujungnya malah nyalahin orang ~ elaaah baperan lo!! Gitu aja baper banget sih. Percaya deh, mungkin bagi kalian biasa aja tapi buat lawan bicara kita belum tentu. Yuk respect dalam berbicara dan bersikap❤️ #selflove #respect #clozetteid #storyaboutme #blogger .
.
.
.
.
.
👗 : @tutuloph 📸 : @dessydiniyanti motret
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happiness is being grateful for everything good in your life . Especially having someone i can talk about anything ❤️ #bestfriend #selflove #clozetteid
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gorgeous soul, you glow differently when you’re actually happy ❤️ happy Friday people and happy long weekend #qotd #clozetteid #selflove
ArhaZahra 23 Apr 2019
Cute
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Super happy kemarin nyobain makan sehat di @fedwelljkt . Sebelumnya fedwell memang sudah ada di Senopati tapi kemarin aku baru aja datang di store terbaru mereka di City walk Sudirman . Buat review lengkapnya bisa banget baca di blog ku ❤️ #Clozetteid #fedwellxclozette @clozetteid #clozetteid
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Self love is mean you love yourself, respect yourself, forgive yourself, admire yourself, accept yourself and nurture yourself. You can try to pameper and treat your self. For me Make up is one of the options. I’m trying new look using @altheakorea . ✨ eyeshadow: altheaxbcl sunrise and moonrise ✨concealer: 03 honey✨ blush : 02 strawberry tint✨lips : 03 peach tintYou can read my blog to more information that the product ❤️😍 #altheakorea #AltheaxClozetteIDReview #Clozetteid .:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: #positivevibes #ootdfashion #photooftheday #qotd #fashion #beauty #fashionblogger #fashionblog #lookbook #style #styleblog #styleinspiration #selfcare #motd #selflove #Indonesia #potd #instaphoto #instagram #qotd #quote #instagram #instadaily #beautyblogger #quoteoftheday
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi kemarin aku baru aja spa tas kesayangan ku di @yourbagspa Grand Indonesia ! Nah buat yang mau tau gimana hasilnya gimana kalian bisa baca lengkap di blog aku ! (Link on Bio) @clozetteid #Clozetteid #YOURBAGSPAXClozetteIdReview
#YOURBAGSPA #YBSHappyCustomer #clozetteidreview
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hii 🍍🍍. Stand tall wear crown and be sweet inside #clozetteid #potd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step in your life .:.:.:.:..: #qoutes #clozetteid #clozettedaily #qotd #positivevibes #ootdfashion #photooftheday #qotd #fashion #beauty #fashionblogger #fashionblog #lookbook #style #styleblog #styleinspiration
4 likes
Categories : casual, entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top