OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

https://tifanydheanisa.wordpress.com/

Instagram

see more from this collectionInstagram
+ View more details
MAKEUP BUAT KEMANA AJA BOLE.. Products :
@nameeraid Purifying Glow Perfecting Mist
@nameeraid BB Cushion
@wardahbeauty Liquid Concelear 01
@catrice.cosmetics Light Illusion Loose Powder
@sleekmakeup Oh So Special Eyeshadow
@tartecosmetics Tarteist Pro To Go Eyeshadow
@wardahbeauty Eyexpert Optimum Hi-black Liner
@wardahbeauty Gel Eyeliner
@wardahbeauty Blush On C
@justmiss_id Highlighter Iris
@maybelline V-Face Duo Powder
@eminacosmetics Cream Matte Pumpkin Spice
@makeoverid Liquid Lip Color Jazzy Peach
@mizzucosmetics Fake Lashes

#clozetteid #makeuplooks #makeup #dandanalatidi #beautyenthusiast #beautybloggerindonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Grudge makeup look inspired by @tasyafarasya hehe #clozetteid #beautyenthusiast #beautybloggerindonesia #grudgemakeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
MAKEUP BUAT NUTUPIN BEKAS JERAWAT. Jadi aku buat makep simple buat nutupin bekas jerawat pake produk - produk yang harganya dibawah 50k tapi menurut ku kualitasnya bagus ✨ @pixycosmetics makeitglow primer@pixycosmetics concealing base@fanbocosmetics eyebrow pencil black@sis2sis_indo mascara @viva.cosmetics eyeshadow cream brown & silver @wardahbeauty blush on c@pondsindonesia instabright tone up bb powder@justmiss_id highligter iris@eminacosmetics soul matte lipstick 05@fanbocosmetics fantastic lipstick matte 06 #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hai semuanya, Selama dirumah aja jangan sampe jadi males skin care-an ya pake rangkaian skin care dari Nameera Aquatic Botanical @nameeraid yang mengandung Lotus Essence dengan Antioksidan dan Pure Water yang mampu menjaga kelembapan alami pada kulit dan menghilangkan acne, darkspot dan uneven skintone. Review lengkapnya ada di blog aku ya terimakasih ❤️ #Nameera #CantiknyaFitrah #NameeraXClozetteIDReview #ClozetteID #ClozetteIDReview
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ Product mention :@raikubeauty Hydrating Mist@pixycosmetics make it glow primer@fanbocosmetics bb aqua cushion foundation 01@maybelline fit me concelear 20 sand@makeoverid powerstay matte powder foundation n10@esqacosmetics blush on bali@fanbocosmetics eyebrow pencil brown@benefitindonesia gimme brow mascara@beautycreation splash of hues vol 2@benefitindonesia they’re real mascara@beautytreats true matte lip color 08 #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨25 YEARS OF BIODERMA SENSIBIO H2O✨I’ve been using Sensibio H2O Micellar Water from @bioderma_indonesia as my skin care since 2016. As a worker and blogger, Its important to always cleansing and keeping the healthy of my skin with the right product.Sensibio H2O is the right cleanser that removes not only makeup but also a pollution. Sensibio H2O offers an ideal solution for all skin types, especially for sensitive skin like my skin condition.And now, Bioderma has decided to celebrate the choices that women take in their lives through Sensibio H2O Special Edition. Let’s Celebrate #25YearsAnniversary of Bioderma with #RespectMyChoices and #RespectMySkin. #BiodermaIndonesia #SensibioH2O #SensibioTonique #BiodermaXClozetteIdReview #ClozetteIDReview #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dari dulu selalu pengen coba main2 warna eyeshadow yang heboh gitu cuma masih maju mundur mau beli takut gk dipake. Akhirnya setelah sekian lama baru deh cobain palette dari @beautycreations.cosmetics #spalshoghues vol 2 dan bagus banget pigmentasinya walaupun falloutnya mayan dan inilah hasil esedo warna merah pertama ku hehe #clozetteid #beautycreation Btw product mention nya menyusul yaw!
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top