OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

IG: @yennitanoyo Blog: yennitanoyo.blogspot.co.id

🎄✨🎄✨🎄
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulations @shiseidoprofessional_id for launching new product called "Airy Flow", a hair care series with Flow Motion Technology to control stiff and unruly hair. #ShiseidoProfessional #SayNoToUnrulyHair #AiryFlow
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku sama @mandagradyy udah sahabatan sejak SMP. Saat aku jadi murid baru di sekolah, Manda adalah orang pertama yang ngajak aku ngobrol dan makan bareng. Sejak hari itu, kita jadi sering main bareng, belajar bareng, dan jalan-jalan bareng. Kita juga pernah liburan ke Bali bareng waktu SMP. Biarpun sahabatan udah lama, tapi kita juga pernah saling bete satu sama lain kayak kisahnya Yuki dan Hana di #OnigiriTheSeries.
-
Sebelum nonton episode 6, aku penasaran banget mereka bakal baikan atau gak. Tapi setelah nonton...hmm aku gak mau spoiler ahh. Mending kalian langsung aja tonton series nya di bit.ly/OnigiriEps6
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’ll stop wearing black when they invent a darker colour ♥
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Real candid by mom 😆
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I've been using @cliniqueindonesia Beyond Perfecting Foundation + Concealer for 5 days now. It has a good and high-pigment coverage that works well under my eye and areas of redness as well as leaving a very satisfying evenness to the skintone, but it doesn't look heavy or cakey at all. Definitely one of my favorite foundation. Now, it's time for you to try. Come to @cliniqueindonesia counters near you and get 5 days sample of foundation for free #CliniqueID #CliniqueComplexion
6 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cuaca di Jakarta yang panas bikin aku sering kehausan. Akhirnya, aku jadi suka bawa minuman pas lagi hangout untuk mencegah dehidrasi. Karena aku gak begitu suka minuman manis, @tehbotolsosroid Tawar yang rasanya fresh, original, dan unsweetened ini jadi pilihan untuk menemaniku beraktivitas. 🌞 #GueTawar #TehBotolSosroTawar
5 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Worry less, smile more. Don't regret, just learn and grow ♥
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Met the girl behind @nudestix, @taylor_frankel and her mom at @nudestix launching event at @sephoraidn yesterday.
-
NUDESTIX is a simple collection of easy-to-use makeup crayons that cover all the bases and give you a fresh-faced, nude look. Enriched with skin-saving vitamins, antioxidants and moisturizers, each multipurpose NUDESTIX pencil is packed with goodness to #GoNudeButBetter #NudeStixXSephoraIDN #YennixSephoraIDN
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top