OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

IG: @yennitanoyo Blog: yennitanoyo.blogspot.co.id

Happiness blooms from within 🌾🌻🌾
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jangan pada bosen ya kalo liat aku suka makan di @gastromaquia karena emang favorit banget! Restoran Spanish di daerah Senopati ini baru aja mengeluarkan menu spesial untuk Ramadhan, salah satunya yaitu Three Hot Chicken yang terdiri dari Ayam Panggang dengan Sambal Bawang, Ayam Suwir dengan Sambal Matah, dan Ayam Goreng dengan Sambal Bajak. Yang doyan pedes sih wajib banget pesen menu ini. Porsinya juga gede banget, jadi cocok untuk sharing. Kalau gak suka pedes, masih banyak menu-menu Ramadhan lainnya yang gak kalah enaknya.-Suasana dan dekorasi di @gastromaquia juga lagi mendukung banget nih buat buka puasa bersama. So, tunggu apalagi! #kulinersenopati
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mustard yellow 💛
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. So, be kind. Always.💢💢💢💢💢💢Product deets:- @nuxeindonesia White Brightening Moisturizing Lotion- @astalift_indonesia Jelly Aquarysta- @innisfreeindonesia Green Tea Seed Serum- @shiseido Perfect UV Protector Hydrofresh - @lakmemakeup 9 to 5 Weightless Mousse Foundation (01 Rose Ivory)- @baborindonesia Camouflage Cream Concealer (02)- @beautyboxind Urban Fix Flawless Matte Loose Powder- @lakmemakeup 9 to 5 Lip & Cheek Color (Blush Velvet) for cheek- @gobancosmetics Stardust Illuminating Highlighter (Moon Shadow)- @romandyou Perfect Styling Eye Palette (Temptation Night)- @sarange_id Automatic Pencil (Dark Brown)- @absolute_newyork Double Trouble Liquid Liner - @lakmemakeup 9to5 Lip & Cheek Color (Coffee Lite) for lips #clozetteid #bloggermafia #charis #charisceleb
9 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulations @pomelofashion for the launching of Summer '18 Collection ♥ #IAmPomelo #FindYourStyle #ClozetteID
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Earlier today at @pomelofashion Exclusive Lunar New Year and styling session with @olivialazuardy. #PomeloLunarNewYear features more than 50 styles of feminine clothing with modern designs & oriental details for this upcoming Lunar New Year ❤ #PomeloxMaybelline @clozetteid #ClozetteID #YennixClozetteID
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🎄✨🎄✨🎄
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulations @shiseidoprofessional_id for launching new product called "Airy Flow", a hair care series with Flow Motion Technology to control stiff and unruly hair. #ShiseidoProfessional #SayNoToUnrulyHair #AiryFlow
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku sama @mandagradyy udah sahabatan sejak SMP. Saat aku jadi murid baru di sekolah, Manda adalah orang pertama yang ngajak aku ngobrol dan makan bareng. Sejak hari itu, kita jadi sering main bareng, belajar bareng, dan jalan-jalan bareng. Kita juga pernah liburan ke Bali bareng waktu SMP. Biarpun sahabatan udah lama, tapi kita juga pernah saling bete satu sama lain kayak kisahnya Yuki dan Hana di #OnigiriTheSeries.
-
Sebelum nonton episode 6, aku penasaran banget mereka bakal baikan atau gak. Tapi setelah nonton...hmm aku gak mau spoiler ahh. Mending kalian langsung aja tonton series nya di bit.ly/OnigiriEps6
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top