OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion community

flaunt your persona styles, share your fashion finds

Second day outfit
Blue dress by @ohvola - it's Singapore Clothing Brand who have so many collection for your daily outfit
Great quality with acceptable price

This is my outfit. Sweet, but not too girly?
How about you?
.
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes

Btw, ini aku photo di gereja
Trip with @kingsmaker.co
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
57 Long-Sleeve Going-Out Tops to Add to Your Night-Out Wardrobe, Stat
A veritable fall/winter must-have.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
2 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details
—— tips foto untuk petites: ambil angle agak bawah, pakai celana high-waist, bajunya dimasukkin, langsung tinggi badan auto nambah beberapa senti 📷👌🏻✨
.
masih belum bisa move on dari trip #JelajahKetapangIndah kemarin 🥰 again, happy 25th anniversary to @ketapangindah 🎉
trip organized by @brandworksgroup @monoevents ⭐️
.
👔 @monomolly.id #monomolly #monomollysquad 👡 @melissashoes_id 📷 cece @amandaakohar 💛
.
.
.
#clozetteid #ootdindo #banyuwangi #ketapangindah #lookbookindonesia
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Karena waktu ga bisa diputar, dijilat apalagi dicelupin jadi提醒自己,要珍惜眼前人 #Shantyhuang #beauty #ootd #beautyblogger #beautyvlogger #Clozetteid #Clozettedaily #instagood #instadaily
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

Untuk gue, pakaian nyaman itu nomer satu. Keliatan stylish itu ya bonus. gimana pinter2nya kita aja kok mix & match baju yg ada biar keliatan Ok walopun cuma kaosan 😙 (excuse, excuse) hahaha
-
Yang paling penting lagi itu happy sih. Because happiness is the thing that keep us going. Semangattttt hari rabu!
-
#celliswearing
#clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Missin holiday so much.. tapi gak bisa kemana2 sekarang, udah mulai berasa sakit pinggang klo jalan kelamaan, pdhal sblmnya kuat banget jalannya haha .. Baby R getting bigger now, cannot wait to see you 🥰🥰 (tp jangan keluar sekarang ya, blm waktunya haha 😅😅) .. for #ootd langsung tap aja ya.. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootdinspiration #styleoftheday #styleinspiration #fashionstyle #indofashionpeople #indofashion #missingholidays #clozetteid #hisafudressup #스타일룩 #스타일링 #뷰티스타그램 #beauty #lookbookindo
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wake up every day with purpose, with goals, with intention to be better. 🥰 Just came back from a brief trip to 🇸🇬 over the weekend, there’s something about it that feels like a second home to me. This trip is made even more memorable since I get to stay at the newest boutique hotel @live.lyf.here at Funan which was very close by to the cityhall MRT and pretty much close to all the attractions downtown. It’s location is so strategic and the hotel is also so cozy, they even have a kitchen and common space to share ! // 📸 @priscaangelina ....... ...... #style #steviewears #whatiwore #beauty #clozetteid #staycation #ootd #gateaway #love #fashionpeople #sonyforher #adidasgrandindonesia #singapore #lifeofadventure #chasinglight #fashionista #wanderlust #artofvisuals
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Clozette Ambassador @steviiewong and her girl gang looked very elegant in Provocate by Melta Tan! Simak Fashion Update ala clozetters lainnya hari ini di Fashion Community. Yuk, share outfit favorit kamu bersama Clozette.
3 likes
see more from this collectionClozette Fashion
+ View more details
Khusus untuk kamu yang ingin refreshing selepas sekolah, The Goods Dept punya sesuatu yang spesial buat kamu! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.
4 likes
see more from this collectionClozette Updates!
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top