OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Lifestyle community

live a good life, bring the good vibe, and share to inspire

ARTICLE
How to Travel the World Without Begging for More Vacation Days
I worked from the train by day and explored Europe by night. Here's what I learned.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from marieclaire.com
7 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details
ARTICLE
The Sustainable Seafood You’ll Soon Be Seeing Everywhere
With environmental impact top of mind, some chefs have found a favorite ingredient in a previously overlooked fish.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from vogue.com
4 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details
You'll always be my day oneDay zero when I was no oneI'm nothing by myself, you and no one elseThankful you're my day oneThankful you're myI got lucky finding you ❤️ #ClozetteID
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Super fun!!! 💦 #akusudahkewaterbompikkamu ?Biar ga bingung selama liburan dan mengurangi jam main gadget anak2, mending ajak main ke @waterbompik...Ternyata, ada 20 zona wahana permainan lho disini.. Padahal beberapa kali main kesini tapi ternyata baru tahu bbrp zona yg belum pernah aku dan #DestonMarvelle coba!!Hayoo apa aja zona permainannya? Soon aku bakal ceritain semua zona permainan air disini dan keseruan kami mencoba beberapa zona yg aman untuk anak seusia Deston, pastinya di #anitamayaadotcom..Stay tune yah moms!!.And thank you for having us, @clozetteid and @waterbompik. #waterbompik #pantaiindahkapuk #saatnyaliburan #destinasiliburan #tempatrekreasi #waterpark #tempatrekreasidijakarta #ClozetteIDxWaterbomPIK #ClozetteID
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pertemanan yang berawal dari hubungan klien dan vendor. Lalu ternyata penyuka Kpop yang juga sesama ELF dan multifandom. Punya selera baju yang sama, jadi jangan heran kalau kami punya baju, jaket, ama sepatu kembaran. @shintashinobi juga yang pertama kali mengenalkan aku pada BTS (cuma waktu itu belum ngefans wkwkwkwk). ⁣⁣Semoga #pertemanankpop kita awet ya. 보라해 Shinta! 💜⁣ #friendship #kpopers #kpopfriendship #clozetteID #seoul #gyeongbokgung
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

I never saw so sweet a face as that I stood before. My heart has left its.Since love's to express how about express your love with something special? 💍 @allyandco_id .... #clozetteid #bloggersurabaya
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#coffee area @starbucksreserve #shanghai .. not sure which one is their official account tho 😉🇨🇳
#warm and #cozy
Amazing smell of coffee of course .. •


#starbucks #starbucksreserveroastery #starbucksreserveroasteryshanghai #coffestory #ceritakopiku #thankful #grateful #coffeelover #coffeetime #coffeeshop #clozette #clozetteid #lifestyle
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
Deretan Akomodasi Unik, Bikin Liburan Makin Berkesan
Menginap di akomodasi ini akan menghadirkan pengalaman tak terlupakan.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from travel.dream.co.id
wennykyuuto 13 Dec 2019
in my bucket list!
6 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details
2/3 tahun 2019, sepertinya saya kebanyakan vitamin D😁. Mau mellow or bikin konten galau susah banget.
2019 emang banyak traveling, sih~
💃💃
#bromo #mountain #eastjava #bukitteletubies #alangalang #traveling #traveler #travel #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Girls just want to have fun! Share juga cara kamu menghabiskan quality time bersama sahabat seperti Clozette Ambassador @steviiewong, ya! Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community.
wennykyuuto 13 Dec 2019
looks fun!
7 likes
see more from this collectionClozette Lifestyle
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top