OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty community

share beauty secrets, discover products we all love

I thought of trying something new in the next couple post. Inspired by Francois Nars makeup book, I saw how he annotated pictures with the products & I’ve been wanting to do that for a while so I decided why not now? 😆 Let me know what you think of the annotation (tap to see the brands used)! •
Slide to see pictures of the makeup in natural light and without annotation. All products used are mentioned on my Instastory highlight.

And as always, tutorial on how to create this look is available on my Instastory Highlight on my profile (under “Velvet Ribbon”).

Xoxo



#makeup #makeuptutorial #hamont #hamontmua #toronto #torontomua #clozette #clozetteid #makeupartistsworldwide #muajakarta #jakartamua #indonesianbeautyblogger #bbloggers #bbloggersca #asianmakeup #redlips #velvetribbon
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
These Primer-Infused Products Are Perfect For On-The-Go Beauty
Streamline your A.M. routine.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
WulandNika 27 Feb 2020
Pecinta bedak nih
10 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details
My current anti aging skin care set: @clinelleid #AgeRevive
.
Seneng bangettt dapet full size set dari @clozetteid dan @clinelleid ❤❤
.
Melanjutkan review sebelumnya, aku suka banget sama rangkaian Age Revive dari @clinelleid yang meningkatkan kadar kelembaban kulitku dan bikin make up jadi nempel plus mulus sejak hari pertama pemakaian 😍
.
Aku juga suka banget sama teksturnya produknya yang ringan dan cepat menyerap tapi berasa banget moisturizing (swipe foto kedua ➡️)
.
Kalau temen2 belum baca postinganku sebelumnya, pasti udah tau dong kalau setelah 2 minggu menggunakan rangkaian anti aging skin care ini kondisi kulitku keseluruhan membaik, terutama kadar kelembaban yang naiknya sampai 2x lipat! (swipe foto ketiga ➡️➡️)
.
Dari 7 produk dalam rangkaian ini, step terakhirnya bisa pilih Emulsion (untuk kulit berminyak) atau Cream (untuk kulit kering. Aku sendiri prefer cream karena kulitku kering.. dan produk favoritku adalah eye serum! karena mataku lumayan pemilih ya dan sedikit banget produk yang bener-bener cocok di aku tanpa rasa perih atau nimbulin milia.
.
Dari pemakaian #ClinelleAgeRevive selama 2 minggu perubahan yang visible sih pori2 jd mengecil (swipe foto keempat ➡️➡️➡️ untuk #beforeafter pic), kesimpulan aku:
Pro(s):
+ Absorbs very quickly, less than a minute
+ Hydrating & moisturizing
+ Improving overall skin condition
+ Travel friendly packaging
+ Easy to find (available at Guardians)
.
Con(s):- Contains sensitizing and comedogenic ingredients
.
Untuk lebih lengkapnya bisa baca postingan blog terbaruku #linkinbio , or simply liat highlighted IGS ku tentang @clinelleid 😘
.
Thanks heaps to @clinelleid dan @clozetteid ❤❤❤
.
.
#MyBeautifulHealthyAge
#ClinelleAgeRevivexClozetteID #ClozetteID #clozetteambassador #whywhiteworks #minireview #skincare #skincarejunkie #skincarehoarder #skincareaddict #skincarereview #beautyblogger #bblogger #beautybloggerindonesia #indonesianbeautyblogger #asianbeautyblogger #beautybloggerindo #antiagingskincare
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Watched her from 2013.
Akhirnya bisa ketemu lgsg...
The sweetest person! @sunnydahye
Enjoy surabaya sunny. Agak musim ujan dsini so... Gojek grab can be the resque!!! .

#lookbookindonesia #beautyguru #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #bloggerstyle #fashionblogger #fashionstylea #fashionindo #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtubeasia #youtuberindonesia #clozetteambassador
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
💜💜💜
.
.
Lip @getthelookid Rouge Signature I Rule + I Captive
.
#makeupoftheday #tutorialmakeup #Tutorialdandan
#makeuptutorial #tutorialmakeup #indobeautygram #makeupoftheday #beautybloggerindonesia #motd
#popbelabeauty #flovivi #ClozetteID #cchannelid #cchannelbeautyid
@tampilcantik @tips__kecantikan @tutorialmakeup_id @ragam_cantik @meriaswajah @syantiktutorial @ragam_kecantikan @zonacantikwanita
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

👆🏻Enjoyed my time finding my perf scent~
Here I Introducing you to the Newest Edt perfume from @beauty_phoria avail in:
🌸 Original White Tea
🌹 Wild Rose 🌼 Vanilla Orchid
My fav's Wild Rose, it's have sweet yet elegant rose scent. Light but so good. When i spray it on my wrist it gives me feeling like a princess 🥰
All of these avail on @beauty_phoria store Idr 1Mio for 100ml
The packaging quite luxury tho ✨
Psst, it can be perf gift for your beloved 💋
.
.
.
#workwithtorquise #clozetteid #bloggersurabaya #beautyblogger
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
You know how much I love perfumery and this one - you definitely should try.
Elizabeth Arden’s White Tea Eau de Toilette series consists of 3 variants : 🌱 Original ( calming scent ).
🌱 Wild Rose ( sweet, feminine scent ).
🌱 Vanilla Orchid ( strong, slight masculine scent ).
Their Body Cream comes in huge size, with soft scent and very moisturizing. .
.
I say, this product would be perfect for your everyday use since it’s very versatile. Find these products (and more) at @beauty_phoria , located in SOGO @tunjungan_plaza 4 immediately, who knows you will get special offer ? ✨
Can you guess my favorite scent?
Vanilla orchid obviously 😆.
.
.
.
#beautyreview #perfumery #ElizabethArden #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🧖🏻‍♀️ [ #𝚜𝚎𝚕𝚏𝚌𝚊𝚛𝚎𝚜𝚞𝚗𝚍𝚊𝚢] | I have always loved perfumes karena emang dari dulu suka yang wangi2 gitu ✌🏻Dulu sempet berhenti sekarang mulai bangun koleksi lagi. And when it comes to perfumes mau yang murah pun aku beli. Ini contohnya foto diatas yang kanan Valentino Donna, yang kiri dari Miniso ajah 😛 ⁣⁣⁣⁣>> By the way, did you know that I have a perfume account : @diaryofscent ? ⁣⁣⁣⁣⁣⁣It’s about my journey in collecting perfumes and sampling different kinds of fragrances. If you also like perfume and/or a perfume enthusiast or just trying to learn more about the ‘fragrance community’ let’s hang out on the other account :)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣⁣ #signaturescent #clozetteid⁣⁣⁣ #scentoftheday #perfumeoftheday #fraghead #ykperfumecoll #perfumeselfie #smellgood #fragrantica⁣.⁣.⁣.⁣⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣ #valentinodonna #perfumeblog #fragrancearmy #fragranceoftheday #beautycommunity #perfumereview #reviewparfumminiso #scentaddict #perfumeblogger #sotd #eaudeparfum #fragcomm #scentportrait #perfumista #parfumerie #perfumecollection #glitterguide #fragrancelover
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sedang mencari skincare untuk mengurangi dark spot pada wajah? Kamu bisa coba Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum dengan kandungan 5% Niacinamide ini. Teksturnya berbentuk gel, sangat ringan dan mudah meresap ketika digunakan. Bagi Clozetter @lianaeka, hasilnya bagus dan bekas jerawat memudar setelah 3 minggu pemakaian. Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Yuk, share produk favorit dan makeup look kamu bersama Clozette.
View 1 more comment
Niken30 23 Feb 2020
Dark spot memang masalah banget ini. Produk tsb patut dicoba
Swastivita 24 Feb 2020
apakah produk ini bis didapatkan di Apotek terdekat? butuh banget 😭
SiwoNely 24 Feb 2020
Wah wajib coba
niwanda 24 Feb 2020
Jadi penasaran kepingin coba juga
31 likes
see more from this collectionClozette Beauty
+ View more details
ARTICLE
How Hot Should Your Flat Iron and Curling Iron Be?
The temperature at which you style your hair with a flat iron or curling iron matters. Too hot and you could cause damage, too low and the style won’t last. Find out the best temp for your hair type.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
WulandNika 23 Feb 2020
Curling iron
Niken30 23 Feb 2020
Sesuai kebutuhan dari masing-masing ya ternyata
Swastivita 24 Feb 2020
wah jadi tahu.. oke sipp 😍
SiwoNely 24 Feb 2020
Yes
32 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top