OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back

MORE BEBELICIOUS POSTS

Quarantine and stay active!
gymwear @plvdsports
s...
Missing our gym session together, partner! @caroli...
drink your coffe and stay inside.stay happy, healt...
eyebrows check #paywithsmile
6D Advanced Microblad...
Friday is time to beast! It's Muaythai day!Proud s...
not your average witch






•...
good hair day courtesy of @carolinmalie my ultimat...
Saturday morning well spent with @carolinmalie & C...
late birthday celebration••••••• #clo...
boots that are made for walk! #mangoindonesia

...

MORE FASHION POSTS

Nyobain makeup terbaru nya @otwoocosmetics demi ap...
Aku belum sempet ngedit video buat di IGnyaa.. hah...
Ke kebon aja Gaya amat yak 🤪 merindu @rumahtenu...
#stayathome

Jangan bosen2 liat aku foto di belaka...
Yey akhirnya gak wacana buat updet blog!!!
.
.
Ini...
Hey girls, ini hasil curly rambut aku pake catokan...
Gengs! Aku mau Sedikit cerita Nih ke kalian, Kalia...
Penting banget tau menjaga kesehatan saluran kemih...
Where’s your next travel destination when this p...
Stay at home and keep your lashes on!
-
Enaknya di...

MORE BEAUTY POSTS

Hallo!!!💖💖💖💖
Malammm... Video tutorial make up ini ada di posti...
DAY 6 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hulaa genks! ...
I present to you, my 7th and final look for #Mindy...
@hikka.since2017 Herbarium.
Preserved flowers ins...
#AulRacunDunia alert!!
⠀⠀
@eminacosmetica puny...
Finally, another episode of #KicasXFoundation 🥰...
Jangan di slide nanti sawan!!⁣

🐠🐟🐠...
No matter how much I love being lazy at home, a pa...
Makeup gak pake jempol ternyata susah juga yah, be...

Advertisement