OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

www.twothousandthings.com

Instagram

When you’re waiting for the movie to start and you had your camera with you 🙂😛 ⁣






.⁣
#lookdujour #currentlywearing #ykwears #aboutalook #theeverygirl #verilymoment #petitestyle #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pas posting ini di IG story banyak banget yang nanyain via dm ini tepatnya dimana. Jadi ini semacam eksibisi / instalasi untuk promosi film Maleficent yang baru. Lokasinya di Senayan City, masuknya gratis. Bisa bebas foto. Di dalamnya ada 3 dress yang dipajang, karya perancang Indonesia yang inspired by the Maleficent movie characters. Ada beberapa spot foto juga ala secret garden gitu. Dan ada instalasi pajangan sayap hitam Maleficent 😎 ⁣






.⁣
#maleficent #disneymovie #disneymovie #bemaleficent #princessdress #disneyexhibition #senayancity #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🍃So happy to be chosen as one of the Carousell Ambassadors of the month! (thankyou Carousell!)😀 Last weekend I attended their workshop / meetup at Go Work Senayan City. I joined the Carousell community for more than a year now and my experience with @Carousell.id had always been great! I get to meet new friends, received extra income from selling my preloved items, won a couple of giveaway prizes, while supporting #sustainableclothing to reduce the amount of waste created by “fast fashion” -> Kalau yang terakhir ini masih tahap proses belajar sih. Yuk mari sama sama belajar kurangi sampah pakaian 😉 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣ #justagirl #aboutalook #letsbemodest #theeverygirl #petitestyle #clozetteid⁣⁣
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A while ago I was tagged by my pretty Malaysian friend @tengkushasharina for my #top5eveningperfume :⁣⁣🌙 Marc Jacobs Decadence,⁣A beautiful bottle with a beautiful scent. To my nose it’s a powdery warm amber scent with sweet and tart plum opening.⁣⁣🌙Chanel no.5 edt⁣This is strictly for evening wear to me because it’s potent! This is the vintage EDT version but it can lasts daysss on your clothes, I kid you not! 😀⁣⁣🌙Balmain Ivoire⁣Such an elegant scent I also reserve this one for special evening occasions only :)⁣⁣🌙Zara Black Amber⁣Probably my favorite from Zara. Despite its name there’s actually no amber notes in it though, but it’s still warming and comforting like an amber😉⁣⁣🌙Zara Red Vanille ⁣My other favorite from Zara, this is sweet yummy vanilla, praline, and tonka bean in one bottle! Comforting patchoulli and sweet tart fruits complete the aroma!⁣⁣⁣What are your favorite #eveningscents ? I’m tagging everyone who wants to participate in this fun hashtags round :)⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #scentoftheday #perfumepicks #perfumeoftheday #fraghead #ykperfumecoll #fragrancelover
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
{Re-post} My current favorite daily face spray : Rose Essence Cheer Up Mist from the Korean brand @glowberry_official 🌹⁣⁣.A moisturizing essence in a spray form! I love using it as part of my skincare routine because this contains rose water essence that calms and moisturize skin. I also love to spray this when it’s hot outside because it’s not sticky at all, and it also has a rose scent. 🌹⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣⁣⁣• Available internationally (on discount now! + Free Shipping to Indo) at Charis 😉👇🏻⁣⁣⁣>> http://hicharis.net/yurishop/FxG⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #charis #charisceleb #glowberry #roseessencecheerupmist⁣⁣
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nyobain rangkaian skincare baru, Nurish Organic. Kemasan nya cantik floral pastel gitu (slide fotonya). So far udah cobain beberapa produk nya :⁣⁣🌸 Brightening Micellar Cleansing Water : Ini oke banget buat ngangkat make up. Harganya juga nggak semahal micellar water lain. Recommended.⁣🌸 Brightening Foamy Cleanser : Ini face wash bentuk foam dengan busa berlimpah. Ada wangi nya tapi subtle banget kok. Dan busanya lembut di kulit muka, enak dipakenya :)⁣🌸 Brightening Toner : Sehabis bersihin muka pasti pakai toner, dan ini toner yang menyegarkan dan bisa ngangkat sisa makeup yang tertinggal di wajah juga.⁣🌸 Brightening Day Cream SPF 20 : Untuk pelembab oke banget ini karena nggak lengket, cepat meresap, nggak ganggu makeup, dan udah ada SPF nya jugak.⁣⁣Produk-produk @nurishorganiq_id ini diformulasikan dengan kandungan 100% natural dan organik, dengan kandungan utama Frangipani (anti oksidan), Hibiscus (AHA alami), Mentimun (menghaluskan kulit), dan Bilberry (pencerah alami). ⁣⁣Selalu seneng sama produk yang natural dan organik. Apalagi ini sudah teruji secara dermatologis, dan sudah dapat sertifikasi halal juga lho :)⁣Ada yang sudah pernah coba ?⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #radiateyourtruenature #nurishorganiqid #nurishorganicidreview
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hasil motong rambut sendiri 💇🏻‍♀️😜 Kalo yang ngikutin di IG story kemaren2 pasti liat kenekatan gue waktu potong rambut hihihi 😬😛⁣⁣⁣⁣Kalo cuma di trim alias dipendekkin bawahnya doang gue suka males ke salon kalo hanya untuk itu. Kecuali mau ganti model rambut atau dari panjang mau dipotong pendek baru deh ke salon. Kalo cuma di trim bawahnya atau cuma potong poni doang biasa potong sendiri di rumah. Tutorial banyak kok di youtube, dan cuma mendekin bawahnya doang juga, jadi minim gagal hehe Kalo sampe gagal ya baru benerin ke salon hihihi 😜✌🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣ #ceritahariini #potongrambut #artofportrait #featurecreature #selcagram #ofhumans #clozetteid⁣⁣
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“𝚆𝚑𝚎𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚐𝚘𝚒𝚗𝚐 𝚐𝚎𝚝𝚜 𝚝𝚘𝚞𝚐𝚑, 𝚝𝚑𝚎 𝚝𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚐𝚘 𝚜𝚑𝚘𝚙𝚙𝚒𝚗𝚐..” 😜
⠀⠀ ⠀⠀ .
#simplestyle #lookdujour #currentlywearing #ykwears #allwhitestyle #theeverygirl #petitestyle #clozetteid
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top