OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Harry Potter world! Yay... so lucky have change to see this exebition while in Lisbon. The ticket, we buy online €20.25 and you can choose periode time to see all the costume on Harry potter movie
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #lisbon #lisbonportugal #portugal #harrypotter #quiditch #harrypotterexebition #dsywashere #dsybrangkatlagi
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pink street! Place for hangout, restaurant, bar and the sexiest place on my right (read: strip club)
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #lisbon #lisbonportugal #pinkstreet #portugal #dsywashere #dsybrangkatlagi
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Matahari yang langka, tapi alhamdulillah 2 hari full bisa dapet terang dan sedikit hangat dengan baju 4 lapis ini
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #lisbon #portugal #lisbonportugal #dsywashere #dsybrangkatlagi
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lisbon kota dengan gank kecil dan tanjakan. Struktur tata kotanya turun naik. Semoga sampai Jakarta bokong tambah naik dan kenceng ya
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #lisbon #portugal #lisbonportugal #streetwear #streetstyle #dsywashere #dsybrangkatlagi
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Istananya sepi ya? Ohh tentu tidak! Ratusan bahkan ribuan orang berlomba untuk dapetin spot foto yang diinginkan. Disuruh minggir juga hey situ siapa..kan sama sama masuknya bayar. Mereka masih mau toleransi sih.. asal jangan barengan sama turis china aja... KELAR!!!!
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #sintra #portugal #sintraportugal #castleonthehill #pena #penapalace #portugalcastle #dsywashere #dsybrangkatlagi
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bingung mau benerin yang mana... yang syalnya terbang atau rambut yg udah dicatok rapi terhempas begitu aja dan lepek kena hujan 😄😄😄😄
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #sintra #portugal #sintraportugal #castleonthehill #pena #penapalace #portugalcastle #dsywashere #dsybrangkatlagi
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Maksud hati mau foto cantik pake dress ala ala gitu..yang ada beuhhh gak berani buka jaket dan syal. Anginnya alamak...untung gw berat kalo gak, bisa terhempas terombang ambing angin mamiri deh ah!
.
#clozetteid #travelling #travelaroundtheworld #sintra #portugal #sintraportugal #castleonthehill #pena #penapalace #portugalcastle #dsywashere #dsybrangkatlagi
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top