OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Kangen shopping dan jalan-jalan? Sabar ya... Percuma juga kalo jalan sekarang, mal juga pada tutup kan. Taksim square aja yang biasanya berlimpah ruah orang orang dijalan jadi sesepi ini. Ingat..semua ada waktunya 😊
.
#quarantineday14
#clozetteid
#bestvacations #taksimsquare #takemeback #travelrecommends #traveljournal #traveler #traveltheworld
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kangen shopping dan jalan-jalan? Sabar ya... Percuma juga kalo jalan sekarang, mal juga pada tutup kan. Taksim square aja yang biasanya berlimpah ruah orang orang dijalan jadi sesepi ini. Ingat..semua ada waktunya 😊
.
#quarantineday14
#clozetteid
#bestvacations #taksimsquare #takemeback #travelrecommends #traveljournal #traveler #traveltheworld
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kongkow dimana kita hari ini? Zoom? Google hang out? Instagram? Atau Whatsup? Happy sunday everyone...stay safe!
.
#clozetteid #quarantineday13 #stayhome #throwback #traveljournal #bestvacations #bestnine #travelphotography #traveling #travellers
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yay..weekend! Keruangan mana kita kali ini?. #dirumahaja #dirumahsaja #quarantineday13 #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Apa sih yang bikin gw mau terbang jauh mengunjungi kota kecil di Turki dengan nama TRABZON ini? Salah satunya bangunan di lereng itu, namanya adalah Sumela Monastery
.
Sumela Monastery adalah Greek Orthodox monastery yang dibangun oleh monk asal Yunani dan didekasikan untuk  Virgin Mary terletak di gunung Melá di distrik the Maçka, Trabzon Province, kota diujung teluk laut hitam
.
Bisa gak buat naik kesana? Bisa banget tapi karena dia ada diatas gunung jadi akan banyak anak tangga yang harus didaki untuk sampai ke bangunan tersebut, katanya sih dalamnya kayak kampung kecil gitu. Tapi karena cuaca gak mendukung dan salju lagi lebatnya maka kita putuskan untuk melihat dari kejauhan saja
.
#trabzon #sümelamanastırı #sümela #greek #turkey #traveljournal #traveler #traveltheworld #bestvacations #clozetteid #travelrecommends
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Double trouble travel buddy. Our last trip its so fenomenal!!! Its once a lifetime adventure..i didnt know what was gonna happen if i was not with her. Its like the craziest, funniest and stressfull trip ever...and roller coaster feelings but we stil enjoyed our holiday by taking pictures and shopping 🤣🤣🤣🤣🤣
.
From the flight cancellation, screaming on Arabic men (i think around 7 men around us?), turn over destination, sleeping in airport, wrong airport place, looking ticket for home, 6 people only on plane with 400 capacities passenger, long transit hours... but we handle it with good chemistry *i think*.. relax and keep on shopping hahahahaha... but thank god, we stil meet good people around us....Cant wait to have another adventure with you again.. @shafiraumm. But this time is more HOLIDAY MODE
.
#clozetteid #travelbuddy #girlpower #girltraveler #traveljournal #bestvacations #bestfriendgoals #traveltheworld
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Social distancing or physical distancing sama aja...tapi sendirian bukan berarti kesepian ya ga? Till will be together again..
.
#clozetteid #quarantineday10 #physicaldistancing #traveljournal #bestvacations #vacationmode #traveltheworld #aroundtheworld
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ternyata kebebasan itu mahal harganya...Kangen maen diluar #quarantineday9 #traveljournal #bestvacations #winter #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
What is my favourite colors? Ehm...i cant answer that question til now 😅😅😅😅 hard to choose...tabrak lari pokoknya lah.Outter: made in turkeySweaters : @benettonShoes : nikevapoorxoffwhiteBag : @zara #fashionstyle #fashioncolours #clozetteid #bestvacations #ootd #fashionista
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top