OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Be with someone that requires you, makes you forget your problem , holds your hand , like to kiss and adores you !
#nezinframe
#clozetteid
#clozettedaily
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Racun lip cream Alert !Lip cream lokal terbaru dari @fanbocosmetics dengan kemasan yang super duper cute ! and i’am so happy karena kelima warna dari Fanbo Choco Rush ini cocok banget sama aku dan cocok semua ! Lip cream ini glide smoothly di bibir dan yang paling penting aplikatornya enak banget ! sekilas memang tampak sama tapi enggak kok , sekali coba pasti jatuh cinta ! favoritku sih no 1 dan no 3 karena warnanya aku banget.This lip cream it’s exactly the definition of gorgeous color. it can make you chic and fresh at the same time. #fanbochocolipcream #fanbocosmetics #fanbocosmeticsxbeautysocietyID #beautysocietycollabreview #blogger #indonesianblogger #clozetteid #closettedaily
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
i got the keys, pull up on sight! ridin the vibe, i am so confident!Happy Sunday Peps ! #beachday #nessyajalanjalan #jemberhits #jemberpunya #pesonajember #nezinframe #clozetteid #clozettedaily
3 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gak tau deh ini gue melek apa merem ! gak ada bedanya :D

#nezinframe
#clozetteid
#ootd
#throwbackto
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
No matter how thin you cut it, there will forever be two sides to the story !

#nezinframe
#clozetteid
#clozettedaily
#fotd
#beauty
#beautyinfluencer
#beautybynessya
#blogger
#bloggerlyfe
#surabayablogger
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top