OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

Have you try @lorealindonesia
Infallible pro-matte?
-
This is the first demi-matte finish foundation that last up to 24hrs. Wow ! We didn’t need to touch up a whole day.
-
What’s good?
Liquid - creamy texture
Good moisturizer
Light-wearing foundation
Demi-matte finish (healthy glowing for oily skin). Semi matte (for dry to oily skin)
Medium coverage
Available in 12 shades
Complete with oily control formula
Last up to 12hrs without touch up for oily skin
Sensitive skin approved.
Affordable price guaranteed !

Down side?
The packaging isn’t efficient at all. I know the packaging is light, but it’s hard to control the products that’s comes out.
-
I RATE IT 4.5/5.
This product is pretty good and you need to try it. This foundation is suitable for daily use.

Need full review?
Stay tune on my IG stories and blog ! ☘️
.
.
.
#clozetteid
#lorealinfallible
#lorealinfalliblefoundation
#lorealinfalliblepromatte
#demimattefoundation
#beautynesiaid
#tephcollaboration
#longwearingfoundation
#lorealparis
#lorealprofessionnel
#liquidfoundation
#bloggersurabaya
#bloggerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
Facial Cleansing Tips : Bioderma Sensibio H2O - Tephie's Daily Life
Bioderma Sensibio H2O is the one of famous micellar water in the past 3 year or more. Have you try this product? If you have a sensitive skin and still looking for the best micellar water, you need to try it. So today, I won’t to talka lot about this …...
tephieteph shared this article
from tephdaily.id
Categories : articles
+ View more details
How awesome is it that
when you know God is with you always,
you suddenly realize that
you can face anything 🍂
-
White gigi bag Jims Honey from @jeje_collections. They never fail to make me look stylish.
.
.
.
#clozetteid
#outfitoftheday
#kissmylook
#outfitselfie
#lookdelgiorno
#outfitinspiration
#lookoftheday
#fashiondiariesmoda
#todayimwearingthis
#ootdpost
#mywhowhatwear
#influencersurabaya
#influencerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
Lanore : Intelbeads Serum Whitening & Anti Aging - Tephie's Daily Life
Kalian sudah pernah denger belum tentang produk Lanore sebelumnya? Jujur, ini adalah pertama kalinya aku tahu tentang produk ini dan cobain 2 produk terbaik dari mereka. Lanore ini adalah salah satu brand lokal dari Indonesia yang fokus pada pembuatanskin care anti-aging.Selain itu, Lanore juga menkreasikan 3 produkmake upseperti loose powder, …...
tephieteph shared this article
from tephdaily.id
2 likes
Categories : articles
+ View more details
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Which look that you like or suit me better?
-
Well, Aku baru aja cobain Make Over Intense Matte Lip cream #015 Coquette for my soft make up dan #020 Style for my bold make up. Fyi, Make Over Intense Matte Lip cream tersedia dalam 20 pilihan warna yg bakal cocok buat soft/bold make up kreasi kalian. Cobain deh ! FYI, Intense Matte Lip Cream Make Over ini juga award dari FD sebagai best Liquid Lipstick 2019!
-
Ohya,
Make over lagi ada diskon 15% loh di @shopee_id dan bakal additional voucher diskon 15% lagi, manteb ga? Gak cuma itu, kalo kalian beli twin pack Intense Matte Lip Cream, bakal dapet free 1 product Make Over. Buruan kepoj sekarang krn promonya cuma sampe 12 Dec 2019 aja loh ☘️
.
.
.
#HypeLips
#MakeOverID
#beautynesia
#beautynesiaid
#lipcream
#mattelipcream
#beautyreview
#beautyinfluencer
#influencersurabaya
#influencerjakarta
#clozetteid
#tephcollaboration
#makeovercosmetics
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ultima II Going Going Gone !-Penasaran kan ini apa?Awalnya ku pikir ini semacem moisturizer ato hand cream. Ternyata ini adl make up remover dgn creamy texture. Nah siapa yg suka make up remover seperti ini?-What’s good?Creamnya lembut dan ringanLembut di kulitWanginya kalemBisa mengangkat make up waterproof dengan mudahMampu melembabkan dan menghaluskan kulit.Lengket? Setelah di usap dengan kapas tidak akan ada rasa lengket.Kemasannya travel friendlyDown side?Buat kalian yg suka sensasi segar, mgkn make up remover ini bukan jadi pilihan.I RATE IT 4/5 🙈-How to use?Tuang ke ujung jari secukupnya, lalu gosok” secara merata ke seluruh area wajah. Lalu, usap dengan kapas bersih. Well, kalo kalian pengen ada sensasi seger kapasnya bisa d basahin pakai liquid cleanser (maybe). Want to try? ☘️... #clozetteid #SBBXCMM #CMMEVENTCONSULTANT #SBYBEAUTYBLOGGER #SURABAYABEAUTYBLOGGER #SBBANNIVERSARY #SBBTURNING3 #SBB3RDANNIVERSARY #SBBXUltimaii #SBB3rdAnniversaryXUltimaii #ultimaii #ultimaiimakeup #ultimaiimakeupremover #makeupremover #bloggersurabaya #bloggerjakarta
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top