OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Dulu pengen kuliah:⁣⁣- Jurnalistik⁣⁣- Sastra Inggris⁣⁣⁣⁣Masuknya:⁣⁣- Jurnalistik (nggak lanjut)⁣⁣- Public Relations⁣⁣⁣⁣Kerjanya:⁣⁣- Social Media Officer⁣⁣- Blogger⁣⁣- Fangirl⁣⁣- Beli cimory di Alfamart⁣⁣- Sembayang dan mengaji⁣⁣- Nyetak adonan risoles⁣⁣- Masukin barang-barang ke keranjang shopee⁣⁣- Selfie nulis pake kepsyen quote⁣⁣⁣⁣Yah namanya juga hidup~⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #quotes #white #girl #livefolk #vacation #instadaily #iphone #traveling #party #cafe #wonderlust #throwbackthursday #travelblogger #picoftheday #selfie #black #explorebandung #clozetteid #hijab #photoshoot #bohemian #iphoneonly #tropical #photooftheday #ootd #travel #photography #outdoors #throwback #bandung
post
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Well, I think that playing dress up is fun at any ...
Keliling jakarta .
.
.

#ootdlidya #ootd #outfits ...
Dibuang sayang. Atau zheyeng kalo kata anak jaman ...
Chill scenery, vibrant skirt. Simak Fashion Update...
Blend in with the background 😆. Outfit details ...
Strolling around the city ❤️ ⁣



#...
Thinking about an eye-catching fashion statement t...
Is it weird that i haven't unpack my suitcase and ...
Ih kemana ajaaaa, ga nongol2 di feeds?Aku tu udh b...
Ubudian ceunah........................... #clozette...

MORE FASHION POSTS

Untuk mengisi liburan akhir pekan kemarin, saya me...
Wondering why weekend has to be over *so soon* ...
when i found that love is you 😍😘 just making...
Sometimes,
you need to close your door
so others c...
Malam Guys, cuma mo bilang dari sekian banyak prod...
Huahahahaa.. Inilah hasil collab aku sama @elfinam...
i got the keys, pull up on sight! ridin the vibe, ...
Meet @mitsubishimotorsid newest hybrid car, Outlan...

MORE BEAUTY POSTS

Berkenalan sama @yaginatural Sudah dari tahun 2017...
Hair spray ini mampu mempercantik rambutmu, lho. L...
I’m gladly to announce that I’m a part of Clas...
I've been trying out these awesome products from @...
Hi guys! #LidyaReview balik lagi.. Kali ini aku ma...
Ternyata seseru itu untuk jadi tim matchy-matchy ...
Belajar mek’ap an lagi sekalian belajar ngalis ...
Kalian pasti udah tau banget dong betapa populerny...
One of my favorie color of @getthelookid #gorouges...
“A smile is the best makeup any girl can wear....

Advertisement