OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Sometimes, what you need to do is just to focus on your priority. Because it is much more important. –
//
You know what? Kick it for the day guys:). And the theme will be (kind of): “Local Brand” is kicking. Have a great day everyone.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #theshonet
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Something big is coming up? And guess what? 💈...
Polusi, keramaian, dan juga hecticnya suasana Jaka...
It’s been a nice Friday so far for me, but how a...
This is a throwback of the moment about 6 or 7 mon...
It’s about time: 3 days left to Urban Sneaker So...
Always been impressed and obsessed with Korean Nat...
Wearing a black jacket will make me look skinnier ...
One of my recent favorite products from @skinaz.in...
When you’re not okay, take a deep breath and hal...
Pernah gak sih kalian: nunggu ojek online yang dic...

MORE FASHION POSTS

#begoodtopeople

Some people love being victims be...
Belakangan cuaca lagi gerah buangeetttt, sumuk puo...
Hehehe udah pada tau ya kalian (hebat euy) #Carnel...
Perbanyak Socialbeats kamu di www.clozette.co.id d...
Makan apa siang ini gaissss?

#clozetteid #foodpho...
Happy Zap Life.

Setelah satu bulan dari treatment...
Hi guys!

Akhir - akhir ini aku hectic banget, ban...
Sewaktu di Pemalang dalam acara Kelas Inspirasi Pe...
One of the most frequently asked beauty question i...
Udah lama pengen pake midi dress + oversized blaze...

MORE BEAUTY POSTS

Masker dari Acu Derma ini mampu mencerahkan dalam ...
Pas pulang ke rumah kalo badan lagi cape banget, p...
Mencoba Bahagia!
.
.
.
Nyobain sheet mask gumusshh...
Gilaa, ini produk ngangkat kotoranya juara banget,...
“Some people want material things. Me, I just wa...
Akhirnyaaa... setelah 4 minggu aku pakai produk da...
Dear Lambe Netijen... Silahkan kalo mau ngejulid s...
I can’t think of any better representation of be...
Glam up for today.. (Tadinya mau kencan sama @_put...
Mudahnya Perawatan Rambut Rontok Pasca Melahirkan ...

Advertisement