OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Simply girlish and dreamy girl. A Fashion & Beauty enthusiast ♡ Instagram : ghinaaulia | www.colored-canvas.com

Sky above, sand below, peace within 🌴💗 In the need to go to beach, feel the breeze, and soaking in the serinity 🌊..... #summer #nature #travel #placetogo #travel #hellonusantara #traveldestination #summerstyle #polewalimandar #wonderfulindonesia #인스타패션 #얼스타그램 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일 #styleblogger #whatiwore #fashion #clozetteid #ulzzang #summerstyle
1 like
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“I intend to make my own way in the world” - Litte Woman 🌹Women empowerment - sebuah istilah yang sering kita dengar sehari-sehari, dan menurutku merupakan satu cara untuk kita sebagai perempuan menyadari potensi yang dimiliki dan gigih dalam mewujudkan aspirasi, mimpi, ataupun cita-cita ✨ Yes, aku percaya kita sebagai perempuan bisa membawa perubahan dan mematahkan stereotif yang dilabelkan pada perempuan selama ini. Tapi pernah ngga sih kalian ngerasa ragu atau ga yakin, “kita beneran bisa ngga sih ngelakuin itu?”.Nah berkat dateng ke acara “New Perspective Event : Own Your Story with Little Women” yang diadakan @clozetteid bersama @sonypicturesid & @lemeridienjkt ini aku jadi lebih termotivasi, terlebih setelah mengenal film Litte Women yang kaya akan issue Women Empowerment 👭👏🏻 Guess what? Meskipun ini adaptasi dari novel tahun 1800an, namun issue yang diangkat masih revelan dengan issue wanita modern saat ini lho.Di acara ini juga ada sharing session oleh para inspiring women dalam menggapai mimpi mereka masing-masing, ada yang full time job, multi tasking menggeluti beberapa bidang, dan ada juga full time content creator. Pelajaran yang bisa aku ambil dari mereka adalah apapun mimpimu, berapapun usiamu, dalam apapun bidang, jangan pernah takut untuk mengambil langkah untuk mulai mewujudkannya. Setiap individu punya jalan dan waktunya masing-masing, jadi jangan menyerah dan membandingkan proses dirimu dengan orang lain. Dan jangan lupa bersyukur sertakelilingi dirimu bersama support system yang membantu kamu senantiasa berpikir positif. Be Brave, Do It, Make Your Dreams Happen” 🌸💕🕊..... #littlewomenmovieid #littlewomenxcid #clozetteid #outfitoftheday #ootd #inspiration #womenfashion #fashionistas #elegant #instastyle #beautyenthusiast #photooftheday #beauty #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
1 like
Categories : party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The waiting. The meantime. The in-between. It all serves a purpose. Trust your process, even the delay and detours. To shine your brightest light is to be who you truly are 🌹 | Taken by @budiartiannisa from the previous @yslbeauty Pop Up Store ✨
.
.
.
.
.
#outfitoftheday #ootd #inspiration #yslbeautyid #womenfashion #fashionistas #elegant #instastyle #beautyenthusiast #clozetteid #photooftheday #beauty #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Channeling my inner #Scorpio much? ♏️ 💃🏻 Mysterious, Intense, Passionate, and Magnetic are some personality traits that most people think it’s belong to Scorpio. Believe me, despite the Sensitivity, Scorpio are truly some of the kindest people you will ever meet, but often are misunderstood. Our relationships built on trust, so it take a long time before opening up, to observe which one is genuine 🌌 They may look Cold to appreciate privacy and often choose solitude because they know not many that match their emotional intensity. But once they open up the layer, they could become the very Loving and Loyal person in term of relationship. We will always give more than we will receive in return 😉 In short, Scorpios can turn cold hearted and stop Caring in less than a second if you ever give them a good reason to 🔮✨
_
Anyway, it’s still taken from @poze.id x @mariophotographie ✨ Stocking up many great photo & video from there! Don’t forget to come before 15 Feb 2020 and try the VIP access (my recomended!) cause you will get an exclusive photoshoot with professional photographer, so all the output are really that good 💯 They also provided 2 changing room for you to change your look as many as you can and also you can beautify yourself with @sadabycathysharon products in there, so all you need to do is #StrikeAPoze #PozeIndonesia ❤️
.
.
.
.
.
#outfitoftheday #ootd #scorpiogirl #inspiration #womenfashion #fashionistas #elegant #instastyle #beautyenthusiast #clozetteid #photooftheday #beauty #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Feeling festive for the #LunarNewYear celebrations🏮🧧❤️ it’s my first time trying cheongsam and I’m in love with it! Beautifuly captured by @sylvianalim.photography at @poze.id #StrikeAPoze ✨_Fun fact : to answer your curiousity (since a lot of people ask me) : nope, I don’t have any chinese genes. It’s just happen that I born like this and I took that as a compliment! 🥰 (won’t refuse tho if you want to give me a red angpao) 😆_It’s the year of the Rat, and I heard it’s symbolises wealth and the beginning of a new day. May your year be full of good fortune and blessing! 🐭..... #chinesenewyear #cheongsam #asian #POZE #growingupasian #happylunarnewyear #outfitoftheday #ootd #spreadpositivity #beautyenthusiast #clozetteid #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s time for new year, new decade! ☁️💗 2019 is probably the most challenging year for me. I’ve experience a lot of struggle and I can’t even imagine I survive tbh. But still I’m thankful for the lesson this year taught me. Grateful for the new friends I’ve met and the one who stayed 🤗 Before this day ends, I want to thank the following people who help and stay with me through thick & thin. Despite it all hard time, I’m still here, standing strong, and proudly saying that “you did it!”. Cheers to more personal growth and happiness in 2020. I wish everyone a prosperous new year! 🎉.... #happynewyear #newyeareve #newyeariscoming #2020 #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #beautyenthusiast #beauty #skincare #clozetteid #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
2 likes
Categories : party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
YEAR END SALE FROM @rollover.reaction! 🛒💕🛍 Siapa disini yang suka sama produk-produk @rollover.reaction? Atau mungkin lagi bingung mau kasih kado apa untuk Mother Days atau Chrismas nanti? Nah kalo gitu kalian gaboleh ketinggalan untuk dateng ke Pop Up Store @rollover.reaction di Kota Kasablanka ✨
_
Jadi hari ini aku baru datang ke #rolloverpopupkokas dan jujur seneng bangett kalap belanja karena disini ada special price yang produknya bahkan bisa kita dapet mulai dari 29.000~ ohiya ada juga beberapa Bundling Set yang worth to buy untuk hadiah tuker kado, dan kalo kita belanja up to 700.000 bisa dapat tambahan produk gratis lagi dengan main Wheel Of Fortune 😍🥰
_
Ps: @rollover.reaction Pop Up Store ini cuma akan ada sampai 5 Januari 2020, soooo don’t forget to pay a visit to this instagramable Pop Up Store! 🌸💐
.
.
.
#rolloverxIbs @indobeautysquad #beautyenthusiast #beauty #skincare #bandungbeautyblogger #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #clozetteid #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
1 like
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Your mind and body are all connected. This is why you need a healthy body to have a happy mindset. And nothing could be better than healing your body naturally with natural herbs 🍃🌱🌾_Jamu is traditional Indonesian medicine made from natives herbs and spices following 1000 years long traditions. And @rejuveid bring classic Indonesian spices to the next level with their new launched product : “The First Cold-Pressed Indonesian Heritage Beverages” 💫 These variants contains Indonesia’s signature turmeric, ginger, galanga, curcuma, and lemon grass (Indonesia : kunyit, jahe, kencur, temulawak, dan sereh) with no artificial sweetener and vegan friendly. So here’s the list of their latest variant🥂 Heritage Beverages : Almond Kencur, Almond Bandrek, Tropic Sereh, Tropic Temulawak🥂 Re.juve Shots : Curcuma Ginger, Turmeric Ginger, Galanga Ginger, Celery Ginger_We all know that @rejuveid is popular for their signature heathy food & beverages products such as Infused Water and Juices, but to created “the better Jamu” as an inspirations is really innovative in my opinion 🥺💕 With this, it can introduce Jamu to the youth generation and preserve Indonesian traditions at the same time. Or maybe drinking Jamu on the go could become a new lifestyle in the future 👏🏻 #LiveHappier #GoodForYou #CleanLabel #REJUVXCLOZETTEID #ClozetteID @clozetteid ..... #selfpotrait #selfpotrait #ulzzang #foodstagram #fashiongram #beautyinfluencer #stylediaries #indonesiabeautyblogger #styleblogger #bestoftheday #beauty #fashionpeople #fashionvibes #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리
4 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
M A K E U P C H A L L E N G E ⚠️💕Kalian suka makeup sekaligus pengen dapet hadiah? Nah kalo gitu pas banget~ Jangan sampai ketinggalan untuk ikutan Rivera Illuminating Skin Challenge! ✨ _Ada banyak hadiah yang bisa kalian menangkan, antara lain:1. Samsung Galaxy Watch (42mm) for 1 lucky winner2. MAP voucher (IDR 1.000.000) for 2 winners3. MAP voucher (IDR 400.000) for 2 winner4. Rivera special hampers worth for IDR 400.000_Ini dia caranya :1. Post make up look mu menggunakan Cover It All Foundation & Luminous Micro Powder dari Rivera di feed kalian (temanya bebas yaa)2. Tag @Riveracosmetics dan juga tag 3 orang teman kamu3. Follow Instagram @Riveracosmetics4. Jangan lupa pastikan akunmu tidak di-private agar bisa dilihat oleh tim Rivera5. Dan terakhir sertakan hastag #CrazyLongHoursFoundation #WeAreRiverans #LiveLifeEmpowered #RiveraChallenge_Makeup challenge ini akan ditutup November 15th, 2019 dan akan diumumkan di November 25th, 2019. Yuk segera upload makeup look terbaik kalian! Good luck girlss 🤗... #beautyenthusiast #beauty #skincare #bandungbeautyblogger #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #clozetteid #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
6 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top