OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Simply girlish and dreamy girl. A Fashion & Beauty enthusiast ♡ Instagram : ghinaaulia | www.colored-canvas.com

Instagram

Your mind and body are all connected. This is why you need a healthy body to have a happy mindset. And nothing could be better than healing your body naturally with natural herbs 🍃🌱🌾_Jamu is traditional Indonesian medicine made from natives herbs and spices following 1000 years long traditions. And @rejuveid bring classic Indonesian spices to the next level with their new launched product : “The First Cold-Pressed Indonesian Heritage Beverages” 💫 These variants contains Indonesia’s signature turmeric, ginger, galanga, curcuma, and lemon grass (Indonesia : kunyit, jahe, kencur, temulawak, dan sereh) with no artificial sweetener and vegan friendly. So here’s the list of their latest variant🥂 Heritage Beverages : Almond Kencur, Almond Bandrek, Tropic Sereh, Tropic Temulawak🥂 Re.juve Shots : Curcuma Ginger, Turmeric Ginger, Galanga Ginger, Celery Ginger_We all know that @rejuveid is popular for their signature heathy food & beverages products such as Infused Water and Juices, but to created “the better Jamu” as an inspirations is really innovative in my opinion 🥺💕 With this, it can introduce Jamu to the youth generation and preserve Indonesian traditions at the same time. Or maybe drinking Jamu on the go could become a new lifestyle in the future 👏🏻 #LiveHappier #GoodForYou #CleanLabel #REJUVXCLOZETTEID #ClozetteID @clozetteid ..... #selfpotrait #selfpotrait #ulzzang #foodstagram #fashiongram #beautyinfluencer #stylediaries #indonesiabeautyblogger #styleblogger #bestoftheday #beauty #fashionpeople #fashionvibes #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카 #인스타패션 #패션스타그램 #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
M A K E U P C H A L L E N G E ⚠️💕Kalian suka makeup sekaligus pengen dapet hadiah? Nah kalo gitu pas banget~ Jangan sampai ketinggalan untuk ikutan Rivera Illuminating Skin Challenge! ✨ _Ada banyak hadiah yang bisa kalian menangkan, antara lain:1. Samsung Galaxy Watch (42mm) for 1 lucky winner2. MAP voucher (IDR 1.000.000) for 2 winners3. MAP voucher (IDR 400.000) for 2 winner4. Rivera special hampers worth for IDR 400.000_Ini dia caranya :1. Post make up look mu menggunakan Cover It All Foundation & Luminous Micro Powder dari Rivera di feed kalian (temanya bebas yaa)2. Tag @Riveracosmetics dan juga tag 3 orang teman kamu3. Follow Instagram @Riveracosmetics4. Jangan lupa pastikan akunmu tidak di-private agar bisa dilihat oleh tim Rivera5. Dan terakhir sertakan hastag #CrazyLongHoursFoundation #WeAreRiverans #LiveLifeEmpowered #RiveraChallenge_Makeup challenge ini akan ditutup November 15th, 2019 dan akan diumumkan di November 25th, 2019. Yuk segera upload makeup look terbaik kalian! Good luck girlss 🤗... #beautyenthusiast #beauty #skincare #bandungbeautyblogger #beautybloggerindonesia #photooftheday #makeup #fashiongram #clozetteid #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Productive Sunday morning with LANEIGE 💖💦 Seneng banget bisa ikut serta di campaign #RefillMe2019 yang ternyata adalah CSR @laneigeid untuk bantu mengatasi isu kekeringan di daerah yang belum terjangkau air bersih di Indonesia. Sebagai brand skincare yang produknya mostly waterbased, LANEIGE sadar kalo air itu penting, ngga cuma untuk kecantikan kulit kita, tapi juga untuk lingkungan dan kebutuhan sehari-hari 🤗
_
Nah di tahun ke 4 program ini, @laneigedid akan membuat sumur air produktif di Desa Gunungsari, Taksimalaya dan kita bisa ikut bantu berdonasi lho~ Caranya dengan beli LANEIGE Refill Pack yang ada slide ke 2 (150.000 worth total value 750.000 untuk Water Bank Moisture Essence, Laneige Parfume Bath & Shower Gel, Voucher, Refill Me T-shirt, Totebag, and Bottle Water + cutest sticker) yang keseluruhan hasil penjualannya akan disalurkan melalui organisasi Aksi Cepat Tanggap ✨
_
Selain donasi, di Refill Me - Car Free Day event ini kita juga seru-seruan bareng dengan zumba session, menulis harapan tentang air bersih di Padlock, dan skin check! Ada juga free refill water station untuk make sure kita tetep hydrate seharian 💖 Yuk bagi kebahagiaan untuk temen-temen kita dapat akses air bersih di daerahnya! Dan jangan lupa bijak dalam penggunaan air. Let’s purchase for a good cause 🙋🏻‍♀️ #RefillMe2019 #BetterWaterWithLANEIGE #ClozetteID
.
.
.
.
.
#spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #beautyenthusiast #beauty #skincare #beautybloggerindonesia #photooftheday #laneigeid #makeup #fashiongram #beautycontentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just adding this @riveracosmetics Cover It All foundation to my daily makeup regime 💃🏻✨ Sesuka itu karena jujur ini foundation ternyamaaan di kulit yang pernah aku coba. Totally lightweight kayak gapakai apapun! Hasilnya matte dan cepet menyerap di kulit, selain itu udah ada Oil Control Formula yang bisa ngontrol minyak di wajah jadi bisa tahan up to 12 jam di kulitku ♥️ Ohiya foundie ini non comedogenic, sudah termasuk SPF20 PA++, dan punya 6 buah pilihan warna yang sesuai sama skintone perempuan Indonesia lho. So if you’re using makeup in daily basis, don’t forget to try it~ Perfect combination to mixed it with @riveracosmetics Luminous Micro Powder for more flawless result!
.
.
.
.
.
#CrazyLongHoursFoundation #WeAreRiverans #LiveLifeEmpowered #beautyreview #beautytips #beautyjunkie #beautyenthusiast #beautyinfluencer #beautycommunity #clozetteid #makeup #skincare #beauty #photooftheday #indonesiabeautyblogger #asianblogger #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yay! I’m so happy to share with you : I’m collaborating with @eminacosmetics to held a beauty class! 🥰♥️ Save the date and let’s play together at Emina Beauty Playground ✨
______
📅 : Sunday, November 2nd 2019 ⏰ : 10.00 - till end
📍 : @eatboss Buah Batu, Bandung
______
For IDR 125.000, you’ll get:
- Lunch
- Emina’s goodiebag
- Certificate
- Voucher IDR 75.000 for Emina’s Product
- and Hampers for Best Makeup 😍
______
Let’s spend the weekend together and have fun~ Can’t wait to see you everyone! 🤗♥️👋🏻 For contact person: Achi - 081286633136 | @eminacosmeticsbandung .
.
.
#eminaxghinaaulia #eminacosmetics #eminaplayground #getblushedeveryday #eminacosmeticsbandung #beautyclass #makeupclass #bandungbeautyclass #eminabeautyclass #kelasmakeup #borntoneloved #bandungbeautyblogger #clozetteid #beauty #makeup #beautybloggerindonesia
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“You carry so much love in your heart, don’t forget to give some to yourself” 🌿🌻🍃 Yesterday, was #WorldsMentalHealthDay, and I filled my day with some fresh air, walking through greenery, and enjoy beautiful flowers. Sometimes the smallest things feed the soul and bring peaceful vibes to our inner self

The way of recharging-your-life-battery might be different for everyone. But the most important is to understand when and how to heal your self. Because we are just human, and our daily activities or surroundings could be stressful sometimes. So it’s okay to not be okay, all we need to do is to take a step back and practice some self care 🙂 It could be a small talk to our loved one, treating yourself with some comfort food, or chilling on the couch and create a cozy space

Just kindly remember, flowers do not bloom without a little rain. Everything has its purpose, even a little pain ✨
_____________
#selflove #mentalhealthawareness #selfcare #spreadpositivity #positivevibes #spreadlove #positiveaffirmations #clozetteid #beauty #skincare #makeup #ootd #fashiongram #beautyenthusiast #beautyinfluencer #asianblogger #stylediaries #얼짱 #인스타패션 #패션스타그램 #오오티디 #패션
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
People will stare, make it worth their while 🌸🌿 Never expect that green coloured contact lens with big diameter would actually fit my faces, loving this @x2softlens ICE The Nude Lens No 8 a lil bit too much 👀 It’s 16mm with 42% water content, so it gives a larger eye effect and innocent kinda vibes. The best part for me it is truly comfortable to wear all day. Anyway, hope you have a wonderful Monday everyone! 🌤

#x2 #x2softlens #buktiinx2ramerame #bandungbeautyblogger #beauty #skincare #makeup #beautybloggerindonesia #beautyinfluencer #beautyenthusiast #beautytips #clozetteid #beautycommunity #asianblogger #beautyreview #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Definisi kulit Shining, Shimmering, Splendid 🎶✨👸🏻 Can you so that glow? All thanks to @mediheal_idn sheet mask that do the magic! 😆 Jadi beberapa waktu lalu aku dateng ke @sociolla store di Lippo Mall Puri dan melakukan skin check untuk tau varian Mediheal mana yang paling tepat untuk kulitku. Thankfully, kadar moisture dan oil ku balance tapi butuh healing acne & inflammation di beberapa area wajah, akhirnya aku coba varian Tea Tree Care Solution Essential Mask EX and loving the result afterwards~
The essence is not sticky at all and I can feel my skin become so smooth, plump, and refreshed. Yes, produk ini bisa ngebantu untuk mengurangi redness di wajahku dan jerawat yang baru muncul langsung matang keesokan harinya. Let’s see apakah bisa mengurangi noda jerawat setelah beberapa kali pemakaian 💖 Anyway, since I love this product, kira-kira pada tertarik ngga kalo aku bikin giveaway masker Mediheal? 😗
And last but not least, thank you @sociolla for Mediheal Beauty Experience “Reveal Your Own Beauty” and gonna give a big shoutout to @sweet.escape for capturing my glow moment on that big screen! ✨
.
.
.
.
.
#RealMeRealSkin #Mediheal #MedihealIndonesia #GhinaMiniReview #beauty #skincare #makeup #beautybloggerindonesia #beautyinfluencer #beautyenthusiast #beautytips #clozetteid #skincarejunkie #beautyreview #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just right in time when I’m about to restocking my @corinedefarme_id products, they sent me this beautiful hampers that include their 3 makeup remover 🤗
.
Aku udah pernah bahas sebelumnya di #coloredcanvasdotcom kalo aku suka brand dari France ini karena produknya wangi bunga yang super soothing dan natural ingredients didalamnya yang udah Dermatology tested & Hypoallergenic, jadi aman di semua kulit bahkan yang sensitif sekalipun. Yuk sekarang kita bahas 3 varian remover mereka! .
💐 Micellar Gel Refreshing : Karena teksturnya yang gel, aku lebih suka pakai varian ini untuk ngehapus makeup pakai tangan instead of kapas supaya bisa sambil massage wajah sambil relaksasi dengan wanginya. Jujur menurut ku ini worth to buy, karena setelah ngebersihin wajah, kulit kita jadi ekstra lembab dan lembut, ditambah ukurannya besar (500ml) tapi harganya yang lumayan affordable 👌🏻
.
💐 Makeup Remover Wipes : Nah ini dia favoritkuu 😗 Udah gatau berapa kali repurchase varian ini karena segampang itu ngangkat makeup dikala mager melanda haha. Alternatif untuk kalian yang suka segala sesuatu yang praktis, lapisan wipesnya juga lembut dan ngga gampang sobek. Absolutely love the Peony scent from this product!
.
💐 Micellar Eye Makeup Remover : To be honest, sebagai pemilik mata yang sensitif (gampang bengkak, merah, iritasi) aku terbantu banget sama varian Corine de Farme ini. Produk ini bisa menghapus makeup waterproof di area mata dengan cepat dan aman, bahkan ketika kita pakai soft lens ✨

To sum up : aku recommend ketiga remover ini, tinggal disesuaiin aja dengan kebutuhan kalian 🌿💕 Kira-kira produk mana nih yang kalian tertarik coba?

#CorinedeFarme #CorinedeFarmeIndonesia #CDFBornNatural #ItsMyNature #beauty #skincare #makeup #beautyinfluencer #beautyenthusiast #beautytips #clozetteid #skincarejunkie #beautyreview #얼짱 #일상 #데일리룩 #셀스타그램 #셀카
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top