OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

instagram @helloolaayu

Siapa buibu yang anaknya gak suka difoto? WAHHH GOOD tandanya emaknya bisa jadi selebgram ala2 lifestyle atau fashion hahahaha

Karena kalau aku tuh mau foto sendiri rasanya susaahhhh banget banget karena ada si unyil yang nyempil terus sambil bilang “Eygad ikut mama foto ma, eygad foto juga”

Aku bilang “Ray, mama harus foto sendirian please demi content instagram” (lah si emak! Hahaha)

Dan dia selalu keukeuh ga mau disuruh minggir sebentar aja demi mamanya dapet 1 aja foto untuk di post di IG hahahaha 😅😅 Udahlah lama2 kumenyerah punya content beauty dan lifestyle, mari kita pindahan jadi content mama dan anak aja lah guna menyalurkan hobby si Ray yang suka ikutan mama kalau foto, shall we? 🤓
.
#momnbaby #clozetteid #momblogger #mombloggersofig
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Look for the good~ in every day. Even in some days you have to look a little harder ❤️Ps. Ini udah hari Rabu, siapa yang nungguin next episode of Crash Landing on You this weekend? 👻 #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Some days, she has no idea how she’ll do it. But every single day, it still gets done. Look forward with hope 🌸.Hijab by @manaveil #manamove #clozetteid #modestfashion
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hola 2020 💃🏻.Be safe guys! Semoga kalian gak kebanjiran yaa.. ❤️. #clozetteid #modestfashion #hijabstyle
Categories : casual, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Biar feed nya Rapi-an dikit, 1 garis pakai baju merah 💃🏻 .. #makeuplife #makeupoftheday #hijabstyle #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Darling, look how much you’ve grown. Just keep your heels, head and standards high. Happy weekend instafriends! 🥳.. #clozetteid #chicwish #hijabfashion
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2019 : the last year of being 20ish2020 : omg omg keriput dan garis halus please jangan muncul yaaaa 🥳😌.. #clozetteid #chicwish
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aslinya mah gak se “kalem” fotonya wkwk 🤪. #clozetteid #chicwish #hijabstyle
Categories : casual, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Always feelin’ extra chic in a long red dress 💋 adding some red lipstick from @pac_mt to complete the look! Nyaaawww!... #clozetteid #chicwish #hijabers
Categories : work
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top