OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Red color is always something.Brave . Strong . Sexy . Elegant in the same timeIni dia hasil main2 mgg lalu di Amore Pasific Land. Kmrn aku visit @mamondeindonesia and penasaran banget liat their collection. #ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #styleblogger #BeautyBloggerIndonesia #beautyblogger #fashionblogger #bloggerbabes #beauty #makeup  #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good morning!!
Another #OoTd Shoot for you
Skirt @dreamsisterjane
Bag @louisvuitton
Shoes @stevemadden_id @stevemadden
Bracelet and belt @hermes

As yang kalian liat di Insta story aku, muka aku lagi break out banget. Itu bukan jerawat temen2, tapi muka aku lagi kena masalah komedo 1 MUKA. Yess.. bener2 1 MUKA.
Cukup parah sampe aku sedih banget.. 😭
But, ya udah lah mau diapain lagi. And aku lagi jalanin perawatan kulit, and super milih2 kl mau pake produk kecantikan.. Aku selalu pake make up dari brand terpercaya, namun bukan hanya itu yang harus diperhatikan. Tapi juga apakah tipe make up atau skin carenya cocok untuk kulit kita atau ga

#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Caption yang cocok apa yaaaa hemmm..... hemmmmm hemmm..... Oo i got it!

Aku olahraga sore dulu yak di Korea 😜😜😜
--> centil ama seh gw 😭😭 #ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulation @berrybenka for the opening store with new concept at @pondokindahmall.pim
Red bag and black boots from @berrybenka
Dress by @keepsakethelabel
Styled by @styletheoryid
Earrings by @mydoublef.id
Belt by @hermes .
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 anak kucluk berkumpul jadi 1.
2 2 nya kecil
2 2 nya suka gaya2 feminime. Tapi 1 sweet and 1 lagi sexy 😜😜😜 bisa tebak ga aku yang mana and diras yang mana? . .

#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
We didn't realize we were making memories, we just knew we were making fun togetherYa ga guys? 😜😜😜 .. #ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes #ZaloraStyleAward #zaloraid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Biar samaan kayak si @itsdiras ah!Aku share juga ah photo aku ama anak ini Jadi kangen BBQ party di @lemeridienjkt . #ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco #셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Life isn't perfect but your outfit CAN BE 👗 @keepsakethelabel 👠 @charleskeithofficial #charlesandkeithID .
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulation @lancomeofficial for the NEW ADVANCED GENIFIQUE with MICROBIOME SCIENCE

Just knowing more about what is Microbiome Science. And yesss i need that!!!
We need that!

#strongergenefique #youngerlookingskin
#lancomeid

So happy can meet you again @sally_selbun .
.

#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top