OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Full-time social media strategist and a part-time beauty blogger who really love to sing all the time.

Good morning, it's Saturday and it's an "add to cart" kinda day💸💰💳
.
📷: @ervinprasty
#clozette #clozetteid #clozettedaily #lykeambassador
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New hobby: balet pake wedges! Duduk melayang ampe paha cramp😂
.
Btw, ada postingan baru di #beautyblog aku: #sweetlikeapeachdotcom dan kali ini aku mau share tentang pengalaman aku sebagai first timer brazilian wax😅
.
📍 @sugarushwaxing -
📷: @sophie_tobelly
#clozette #clozetteid #clozettedaily #sugarushsenopati #lashingsenopati #lashingjakarta #isocialu #waxingsenopati #waxingjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Biasanya setiap bulan aku pasti hair coloring sendiri di rumah buat nutup uban😩 .

Kata dokter aku sih, uban aku ini karena genetik! Tapi spesial bulan ini aku dapet kesempatan dari @clozetteid untuk icip #selfiecolor di @irwanteamhairdesign . Jadilah aku gak ngecat rambut sendiri bahaha.
Baru kali ini hair coloring bisa bikin rambut jadi halus PARAH dan glowing gitu rambutnya✨
.
Percayalah, kini glowing gak cuma buat muke doang, rambut juga😂👍🏻
.
📷: by my talented hubby @ervinprasty 💕
#clozette #clozetteid #clozetteidreview #irwanteamxclozetteidreview #irwanteamreview
see more from this collectionInstagram
+ View more details
📷:orang yg tiba-tiba nyuruh aku ambil cuti karena mau liburan. Pas aku udah ambil cuti, dia blg "cuti aku di ignore karena telat ngajuin cuti"
.
Women be like.. Nope! I ain't mad at you!
.
Tau kan keselnya gimana? 😂😌😩😭😏😅👊🏻
.
Calm down! Only 2 days left before long holiday💃🏻
#clozette #clozettedaily #clozetteid #lykeambassador #beauty #beautyblogger #beautyvlogger
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Breathe.
It's okay!
I'm going to be okay.
Just breathe!
I remind myself when I locked myself in the bathroom, sobbing on the floor because I just have had enough.
I remind myself,
how each time
I made it through!
And today I remind myself
to be grateful
with everything I have in my life😊
.
Have a great day!
📷: @ervinprasty
#clozette #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I like my outfit! I mean, I love it when my outfit easily accessible for breastfeeding😌
.
📷: multi-talented hubby🌷
#clozette #clozetteid #clozettedaily #lykeambassador #ootd #casual #style
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Satu lagi... dari mayora (yang baca trus kebayang suara intonasi iklannya, coba acungkan tangan)😂
.
Ngepost buat ngerapihin feed ig aja😜
.
#eyemakeup #eyeliner #glitter #makeup #clozette #clozetteid #clozettedaily #lykeambassador #makeup #beauty #beautyvlogger #wakeupandmakeup
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pardon my messy eyeliner! I created this last night around 12am, sleepy but can't take my eyes of my new glitters✨
.
Then I tried to put @glisten_cosmetics in iridescent on my lid and OMG! Soooo pretty💕😩
.
Makasih ya racunnya @everythingaboutbella 😘
.
📷: @ervinprasty
#clozette #clozetteid #clozettedaily #lykeambassador #makeup #wakeupandmakeup #beauty #eyeliner #glitter
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I love drinking tea even if it's unable me to sleep! Here I am at this time 12:36 AM, tryin out and put some of my new glitters on my eyes✨
.
📷:@ervinprasty
#clozette #clozetteid #makeup #makeuptutorial #wakeupandmakeup #makeupgram #ivgbeauty
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top