OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Blend in with the background 😆. Outfit details for those who asked :Bando : dikasih @budiartiannisa 😍Shirt : beli di bazaar tahun 2017, 100rbRok : beli di shopee, 100rbSendal : beli di matahari, dari 300rb diskon jadi 100rb ajaTas : beli di shopee, 85,000Asesoris : beli di shopee, 100rb satu set (cincin 3+ gelang 1. Gelang fox beli di @hanarupark waktu lagi disc, 50rb)Jam tangan : @fossil dibeliin mama @prilly_j - - beliin lg dong ma 😁😘😍😋 #Clozetteid #ootdindo #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #clothes #wiw #outfitpost #ootdfashion #ootd #todaysoutfit #fashiondiaries #fashionblogger #outfitoftheday #fashionista #streetstyle #imwearingtia #instagram #lifestyle #curlygirl #curlyhair #curlycommunity #curlynaturalhair
post
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

昨天很好 · 今天更好 💖🎉 • btw my h...
👸🏽💭........... #clozetteid #photography #b...
When life gives you lemons 🍋Make a Lemons cake ...
Not retro style at all
White shirt never failed
play in the labirynth--📷 @arizonandy -- #artbali...
..The purpose of our lives is to be happy and colo...
Feeling so oriental in this Cheongsam Top from @ga...
All the beauty of life is made up of light & shado...

MORE FASHION POSTS

MIRACLE WHITE NC @ozara_skincare x @idskincarecomm...
OZARA MIRACLE SKIN TONER ✨ @ozara_skincare x @id...
“Setting Goals is the First Step in Turning the ...
Kalian tau ga sih???
Bukan hanya kulit, bibir juga...
Kalian tau ga sih???
Bukan hanya kulit, bibir juga...
Baru tau ternyata banyak Candi di kawasan Candi P...
Masih disibukkan dengan kesuksesan film Nanti Kita...
Replacing me is easy,
But finding a vibe like me
i...
Happy Pink Wednesday! 💞
Cezanne Make Keep Base ...
Life is short
Buy the bag
I choose this bag @kimxl...

MORE BEAUTY POSTS

💀 #BULUMATAJUDE EPISODE 37💀
.
.
💀@nyxcosme...
💀 #BULUMATAJUDE EPISODE 37💀
.
.
💀@nyxcosme...
Masih pada inget gak bulan lalu saya review #illiy...
Yuhuu.... makeup necurel katanya...
.
Ini pake pro...
🚨 Local Brand Alerts 🚨
.
Hello everyone...ho...
One month full of photosession for my brand new be...
Musim kejepit 😋😄 kadang kejepit Musim panas ...
Jaman sekarang kerja nggak harus selalu pergi ke k...
Masih banyak juga yang tanya pembersih ampuh buat ...
Cloudy days would still come, what's important is ...

Advertisement