OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ada yg mau ke kondangan weekend nanti? Nih simple makeup tapi cetar, cuma setengah jam looh ini 😍Details :@nyxcosmetics_indonesia tinted brow mascara@modelsownofficial Color Chrome Eyeshadow INI CREAMY BANGEETT pakai tangan aja apply nya 😍 Belinya di @makeupuccino 💕@loreca.lashes (lupa varian apa, tapi semuanya enak banget dipakenyaa) 😁@avionebeauty @inivindy MAGIC Palette (shading & highlighter)@keepcool_global Double Sensational lipstick shade Ash Rose, my current fav! Warnanya MLBB dan lembab di bibir karena setengah nya tuh lipbalm gitu, enak buat dipake makan di kondangan gak bikin kering kerontang 🤣Belinya di : https://hicharis.net/widyalimitedcom/ggF #CHARIS #KEEPCOOL #KEEPCOOLLIPSTICK #DOUBLESENSATIONALLIP #TWOTONELIPS #MOONLIGHTRED #JUICYCORAL #ASHROSE #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb #clozetteid #bandungbeautyvlogger #beautygoersID #KBBVMember #indobeautysquad #bloggerbandung
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Updating my #beautyyoutube chanel finally! After a...
My skin got brighter within 10 days after using @j...
Tutorial for my previous pink look 💕
.
Steps wi...
NDAR BOY GENK MANA SUARANYA??
____
-
-
Memang soal...
Yang udah berani mulai hidup sehat tanpa menunggu ...
Hello from the new shades of IndoWoman Cosmetics l...
GRATITUDE POST 🏆
•••••• I'm gratefu...
Sunday is family time, yang biasanya pada sibuk ke...
Facts! 🔎 Using sheet mask is a part of South K...
The secret of Korean skin is to exfoliate the skin...

MORE FASHION POSTS

Slide 3:

Kenapa gini ya kelakuan orangtua beta ...
🌹Lagi batuk, tetep minum dingin 🤭🌹
.
Tadi...
I love my quirky side much more than my supposed-t...
❄ FROZEN III ❄
.
.
Thanku @centralparkmall akh...
🎄How is your preparation for holiday? 2019 is a...
Some people
will only like you
if you fit into the...
Event kemarin seharian pakai setting fit cushionny...
You were born to be real, not to be perfect #qotd ...
Truely deeply madly in love with Centellian 24 Mad...
Stop thinking about everything so much , you're br...

MORE BEAUTY POSTS

Lets find some beautiful place to get lost ✈️
...
My first ever video collaborations with my fellow ...
From Nars to Tom Ford, these are the best eyeshado...
Aku ini sebenarnya pengacara loh (pengangguran ban...
"I like to make my life to be more colorful than y...
"Show your good attitude not only gratitude"
.
.
....
Berkenalan Dengan JOYLAB, Skincare Lokal Yang Menu...
Filters are great ! But great skin is better
In f...
💀 #BULUMATAJUDE EPISODE 34💀
.
.
💀@qlcosmet...

Advertisement