OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
One brand makeup tutorial ala #MizzuCariPapa 👨🏻❓.-Disini aku #TimSetia karena aku yakin papa @khongguan_biscuits bakalan balik setelah sekian tahun lamanya buat ketemu juga sama mama, kakak dan adik 😜 . #MizzuMansionAll products using @mizzucosmestic :• Mizzu Hide em concelear in beige .• Mizzu Brow tint in grey .• Mizzu Eye base essentials .• Mizzu Gradical eyeshadow in peach punch .• Mizzu Smartliner .• Mizzu True dimention lash mascara .• Mizzu Eyelash fix glue .• Mizzu Eyelash in Farrah .• Mizzu Divine Gloss in Delight 03 .-Yuk ikutan juga buat makeup tutorial #MizzuCariPapa , @shellawijanarko @christina_melatikesuma @jessicajehe @veronikajane @kaniadachlan 😆
post
2 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Waktu tau @somebymi korea contact aku lewat email ...
Sore gaisss..
Kali ini aku mau review IndoWoman Li...
1. After - before . 2. After- befofe. 3. After bef...
Happiness is something that you create inside your...
One of my favortie place in Korea : JEJU!
I was hi...
Softly glowing with LA Girl Strobelite Strobing Po...
Meet Bellaoggi, a makeup brand from Italia. Availa...
@loccitane Premium Advent Calendar available at @l...
@pixycosmetics Make It Glow Decorative Series yang...
Lip tint dan aku adalah 2 kata yang ga terpisahkan...

MORE FASHION POSTS

TRRRRIPLEEEE KILL ✨
This red makeup removing ste...
A smile is the best makeup a girl could wear-maril...
41kg vs 48kg vs 50kg 😂
.
Dulu triplek depan bel...
Memang benar, saya nggak pernah menghambur-hamburk...
Good place good conversation ☕️
______________...
Good place good conversation ☕️
______________...
Hai, intip ulasan aku tentang gimana pengalaman ma...
FINALLY it is sunny day again!
Perfect weather for...
Things arent always #000000 and #FFFFFF 💃💃
Akhirnya ku menjadi puteri bahari indonesia

7 tah...

MORE BEAUTY POSTS

Well, to cool your face after passing through the ...
Here’s Exactly How to Use Retinol Without Killin...
Awal2nya gak pede pake make up soalnya ngerasa abi...
Pemilik kulit sensitif pasti suka dengan skincare ...
5 Faktor Yang Mendukung Kesuksesanmu
Teman-teman, saya mau nanya, kalau kalian cuma bol...
What’s yours will find you ! 💫 earrings by @t...
buat kalian yang lagi cari setting spray bagus dan...
Pertama kali nyobain produk @kosecosmeportid ini N...
I’m proud,to be the one of person that always su...

Advertisement