OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Cobaan di awal minggu ini: suster Owen sakit, papa Owen sakit. Mamak kudu setrong 💪🏻 btw it’s been raining so much and it feels super cold! Is it possible someday Jakarta will have snow? ❄️ #benerannanya

#momblogger #clozetteid #ootd #honestlymothering #lookbookindonesia
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

It's cheesy but it's true: what you wear tells a l...
My first ever facial skin treatment! Talk about en...
Which comes first: self-love or happiness?

It's e...
Weekend kemarin menyempatkan quick date sama paksu...
Trying to take an outfit photo with a baby who's l...
Enaknya Owen udah bisa berdiri dan belajar jalan a...
A couple of hours left until our year end break of...
It is not about what goes on around you. It is abo...
When people ask what my 2019 resolutions were. ...
Nobody can do you better than you.
#clozetteid #o...

MORE FASHION POSTS

Terkadang Tuhan itu ngasih yang memang kita butuh ...
Menutup malam dengan bahagia karna berawal dari ik...
Siapa nih yg tangannya suka gatel pencetin jerawat...
Besok open order scarf @wearingklamby terbaru, adu...
Yang nanti, semoga kamu.

#negeridiatasawan #cloze...
Perut sm bleber 😂 *HAHA* , Please Hujat aku #eh...
Perhaps I'm indeed a #witch 💜
.
Going #purple b...
It’s okey if you don’t have a good body, becau...
Setuju gak sih makin lama IG makin menurun?? di fe...
Another cute place @txokojakarta ❄️
__________...

MORE BEAUTY POSTS

Getting old is a bless.
Sederhana saja: karena gak...
Say good bye to your oily greasy hair with this tr...
My Travel Mate! Hampir tiap minggu, Yuki selalu tr...
Hii everyone! Udah tau kan somebymi punya product ...
Yang wajib dicoba pas ke Pasar Baru:
.
.
- Menyusu...
Bania Soothing gel from @swld_korea 🥰
Soothing ...
Pretty Jacquelle gank to start 2020! Image shared ...
𝐆-𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧𝐞 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚...
Seneng banget bisa seru-seruan di Beauty Class-nya...
Saat first date pastinya kamu enggak ingin harus c...

Advertisement