OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A beauty blogger, freelance model, and a lover of art. Just click http://beauty-redemption.blogspot.com/ and enjoy the ride xoxo

Three things you can't recover in life.
__
The moment after it's missed, the word after it's said and the time after it's wasted.
__
To be honest, this hits right home after all of this virus outbreak. Ngerasa banget kan kalau menunda nunda urusan, bisa aja kita ngga punya kesempatan lagi nantinya. Ain't gonna wait any longer for the things i want in lyfe. Won't let anybody stop me either
__
#lifeisbeautiful #BeautyRedemption #clozetteid #bloggerbabes
9 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally Friday!
__
Biasanya excited banget ketemu Jum'at karena weekend bisa recharge energy ya kan. Tapi karena masih berstatus self quarantine jadi yaudah maksimalin aja aktivitas di rumah gengs. Minggu depan gantian nih wfh nya jadi aku masuk kantor hohoho. Jaga kesehatan ya semuanya. Happy Friday!
__
Dress : @8wood
Outer : @bymiladiyah
#ClozetteID #LifestyleBlogger #dirumahaja
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The Kanawa Island Swing__Ceritanya waktu dateng main ke Kanawa Island eh kepagian, dan air lautnya masih surut hahaha. Akhirnya sambil nunggu snorkeling foto-foto dulu deh di swing ini. Bayangin kalau airnya udah naik, makin bagus view nya! Tapi gapapah kayak gini aja udah keren banget kok 😎✌__Travel OutfitTop : Linen @mango Short : @uniqloindonesia Hat : @sarinahindonesia Labuan Bajo__ #Travelstyle #BeautyRedemption #kanawaisland #ExploreLabuanBajo #vitrietraveldiary #clozetteid
3 likes
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aristotle once said that happiness is a quality of the soul, not a function of one’s material circumstances. Couldn't agree more with the statement, but if we surrounded by fine materials wouldn't it more fun? Ehehehe –
Fine outfit head to toe by @8wood
#BeautyRedemption #ClozetteID #officeready
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A slip dress and a coat to conquer the weather, checked ✔
__
#latepost
#ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Celebrating a New Perspective of Woman
__
Sore ini saya datang ke @lemeridienjkt untuk sharing seputar women empowerment sambil ngobrolin film Little Woman yang sedang beredar di layar kaca bulan ini. Film ini diadaptasi dari novel tahun 1800an (i know, right!?) dan udah berkali kali di adaptasi ke dalam film. Talking about a masterpiece, huh 😍
__
Penasaran banget nonton film inu karena leading actresses nya Meryl Streep, Emmas Watson & Saoirse Ronan emang favorit saya semua. Lebih penasaran lagi sama issue Women Empowerment yang dilihat dari perspective wanita abad 18 dan ternyata semua issue wanita di abad itu masih relevan dengan issue wanita modern saat ini 👠👗🎓💄💍
__
@clozetteid @sonypicturesid @Lemeridienjkt #LittleWomenMovieID #LittleWomenXCID #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Do your hussle in silence, let the results make the noise 👯

__
#BeautyRedemption #ClozetteID
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards. Learn to love the reflection you see in the mirror. xoxo__ #ClozetteID #bloggerbabesid
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top