OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger and Vlogger for Beauty and Skincare. Love to traveling especially Japan. Start to explore more about Fashion and Kuliner.

Saturday = Casual day // Top : @pallencia.id // Short : @pomelofashion
.
.
.
.
.
.
.
#Clozetteid #StyleBlogger #OOTD #POTD #FashionBlogger #StreetStyle #스트릿스타일 #스트릿록 #UrbanFashion #FashionVibes #GGRep #LookbookIndonesia #ilovemybody #hisafudressup #partnershipwithhisafu
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Big Smile no worries cus ive got @dentasecret here... .
.
dikit review ya soal produk ini, dia tuh gak ada bau dan rasa jd cukup nyaman digunakan karna kan mesti masuk mulut ya, dan aku paling gak mau memasukkan sesuatu yg berasa aneh kemulutku.. Untuk memutihkan, untungnya gigiku gak terlalu kuning jd pas pake langsung berasa walaupun akan balik lg, jd mesti rutin .. jd buat kamu yg punya masalah dgn mulut boleh deh cobain ini.. .
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #happythoughts #bigsmile #whiteteeth #셀카그램 #dentasecret #smile #beauty #partnershipwithhisafu
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Time is precious, make sure you spend it with the right watch from @lanccelot .. .
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #watch #lanccelot #셀카그램 #quoteoftheday #partnershipwithhisafu
5 likes
Categories : watch
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sering minum kopi dan teh yg bikin gigi jd kuning ?? aku tuh pecinta kopi banget.. jd ini hal yg gak mau terjadi.. Makanya aku pake @dentasecret buat bantu gigiku.. Selain bikin putih dia jg banyak kegunaan lainnya, seperti prevent gum disease, bad breath sama merubah ph balance dalam mulut.. .
.
I used it after i brush my teeth, buat FAQ nya mampir aja langsung ke ig mereka ya.. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #whiteteeth #freshbreath #dentasecret #coffeelover #tealover #beauty #partnershipwithhisafu #hisafututorial #뷰티 #치아 #tampilcantik #ragamkecantikan @tampilcantik @ragam_kecantikan
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sekali2 gak udah tulis caption deh ya.. biar pas aja 1 baris hehe .. HAVE A NICE DAY ALL.. .
.
oh iya, cm mau kah tau aja klo mules yg aku pake ini jd favorit sekarang, gak sangka empuk dan nyaman .. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #outfit #스트릿룩 #fashionindonesia #스트릿패션 #hisafudressup #lookbookindonesia #streetstyle #stylebook #스트릿스타일 #스타일 #패션
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Women should never go without earrings.. ..Earrings from @25flicks ...... #anting #earrings #clozetteid #beauty #makeup #accessories #partnershipwithhisafu #stylebook #셀카그램 #셀카 #selfie
5 likes
Categories : accessory
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Be Willing to be a beginner every single morning .. .
.
Happy Sunday.. .
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #morningquote #셀카그램 #셀카 #happythoughts #ootd #lookbookindo #style #스트릿패션 #스트릿스타일 #스타일
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beauty is in the eye.. Im using I-dol J in Lilac Pink from @kawaigankyu , comfortable like my own eyes.. .
.
.
.
.
.
.
#eyes #eye #softlens #lens #beauty #clozetteid #makeup #아이섀도우 #눈 #뷰티 #셀카 #셀카그램 #ragamkecantikan #tampilcantik
8 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Orange Glassy Makeup for Vals Day...
.
.
Products: 💖 @thesaemid Jeju Fresh Aloe Sun Stick
💖 @charis_celeb Keep cool Shine Mist 💖 @pixycosmetics Concealing Base
💖 @makeoverid Foundation no. 8 💖 @blpbeauty Face Powder 💖 @essau.beaute eyebrow 💖 @benefitindonesia Galifornia blush
💖 @absolutenewyork_id icon mini eyeshadow palette 💖 @maccosmetics Gel eyeliner brown
💖 @silkygirl_id big eye mascara
💖 @maybelline Master Bronze
💖 @thebalmid Mary lou Manizer 💖 @laneigeid Glass Stick no. 2 & 4
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #makeuptutorial #makeup #beauty #maybellineindonesia #charisceleb #macindonesia #tutorialmakeup #아이섀도우 #뷰티 #koreanmakeup #valentinemakeup #hisafututorial #tampilcantik #ragamkecantikan @tampilcantik @ragam_kecantikan
6 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top