OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
One of my October favorites : @spaessentiajakarta Body Scrub!💃 It contains many flowers extract like rose and lavender & vit E to nourish your skin! The price also affordable to! Read the review by click link on bio.. #SpaEssentiaJakarta #ClozetteID #ClozetteIDReview #SpaEssentiaxClozetteIDReview #skincare #skincarejunkie #beautyjunkie #makeup #makeupjunkie #makeupaddict #instagood #style #potd #bestoftoday #instadaily #l4l #like4like #f4f #beauty #blog #beautyblog #beautyblogger #flatlay #beautyaddict #vsco #vscocam #indonesianbeautyblogger #beautybloggerid #indonesianfemaleblogger #beautiesquad
Auliatrisakti 2 Nov 2017
aku pake jg loh😍
Jennitanuwijaya 3 Nov 2017
my fav too! enak banget wanginya paraaah
post
13 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Suka banget sama peel off mask ini karena tinggal ...
Dari dulu aku lebih suka wax daripada mencukur kar...
Happy sunday everyone! Maskeran timee... Kali ini ...
Dari dulu suka bgt pakai sabun Biore, dan aku sene...
#reviews REAL BARRIER Cleansing Oil Balm...CLEANSI...
Body wash kamu habis di akhir bulan? DON'T WORRY! ...
__
Biasanya skincare jerawat ku cuma salep atau lo...
__
COSRX Galactomyces 95 Tone Balancing Essence Re...
#deahamdanreview My best body moisturizer so far f...
B erl lightening ssries 365.000

MORE FASHION POSTS

Eehh loh kok ngeblur? Coba di next slide😉_

Mak...
Malam ini, segimanapun malamnya aku akan upload vi...
I’m becoming the woman,
that I always knew I cou...
Banyak yg nanyain, gimana bikin bibir nampak plump...
"Kak, aku juga pengen terlihat lucu seperti kakak"...
Aku ketika nyomot kerupuk di warung🤪
.
.
.
.
.
...
1..2..3.. tahan napas supaya perut enggak maju ...
Do good and good will come to you! 💙
.
.
.
.

B...
looks like someone is going to blow my birthday ca...

MORE BEAUTY POSTS

Chizu Saeki Method

Suda pada tau gak sama CSM ?
P...
Musim hujan bukan halangan untuk tetap tampil pari...
Akhirnya punya all shades lengkap brand lipcream k...
I refuse to be bogged down by negativities, this y...
This is it! Buat yang mau tahu gimana hasil pemaka...
Do you know i love orange in colour?

Well yes.. i...
Life can only be understood backwards; but it must...
Here's lip swatches @shuuemura #rougeunlimitedlips...
We love these sparkling nails on Clozette Ambassad...
Feather brow tutorial .Product used : @luxcrime_id...

Advertisement