OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
It’s Fridayy baby.
Dan emak emak menjerit “noooooo” mending hari biasa dimana anak2 pada sekolah biar bisa napas 😝

Buat kamu semua yang burn out, yang lelah dengan rutinitas, gw cuma bisa bilang, tos, sama donk. Like literally “mentally” exhausted.
Jadi buat kamu semua yang ngurusin orang lain, it took a lot of efforts and details oriented to do that, so appreciate yourself, take care yourself and have a good quality me time before you drain yourself.
#life #iglife #lifestyle #clozetteiD #hello #helloworld #style #carnellinstyle #potd #motd #lotd #ootd #outfitoftheday #letsgo #travel #styleinspo #orchard #singapore #travelwithcarnellin
post
3 likes
Categories : travel, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒃𝒆 𝒔𝒐 𝒒𝒖𝒊...
Jangan lupa maskeran!
Khususnya yang lagi #dirumah...
Hopefully everything will be back to normal soon ...
At the end of the day,
I want to be proud of how I...
But sometimes.. just sometimes... i wanna tell you...
I am really sorry too late updating “korea self ...
Begadang udah jadi kebiasaan sehari-hari Yuki. Tid...
Dingin-dingin enaknya makan yang anget-anget. ((Ca...
Kangen jadi bolang😔
.
.
.
#BTSbangkok #publictr...
Masalah #coronavairus sukses bikin gue membatalkan...

MORE BEAUTY POSTS

Affordable and easy, try this DIY gel polish pedic...
Liquid Lip Lustre @poppydharsonocosmetics
#brushe...
How’s your quarantine days? 💗 For me, one thi...
11 Makeup and Skincare Tools You Can Use Without T...
Yellow Confetti ✨💛🎉
.
Produk yang dipake:
...
I want to post something but I haven't got somethi...
I'm an introvert so staying at home and not being ...
Ternyata kulitku pernah ada di titik yang paling p...
𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋 𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝗪𝐀...
DAY 4 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hi Beauties ✨
...

Advertisement