OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger from whileyouonearth.blogspot.com

2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Baru day two for me, dan perhaps more than a week buat a lot of people. How are you guys handling it? Day one, I was like, okay, I can be alone with my thoughtsDay two, turns out I don’t have so many thoughts🤭 #mitsui #mitsuioutletpark #Japan #hello #travelwithcarnellin #ootd #gaya #igstyle #styletoday #outfit #potd #motd #lotd #look #lookoftheday #styleinspo #style #carnellinstyle #beauty #clozetteID
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ini okonomiyaki asli bikin sendiri hehe meski bahannya udah disiapin, lumayan lah. Videonya lebih dari 5 menit, ada bonus emak2 bawel ke anaknya segala... kayaknya pada ilfil kalau nonton 🤣🤣🤣 #okonomiyaki #yums #foodies #Japan #tokyo #love #clozetteID #travelwithCarnellin #delicious #musttry #dohtonbori
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Uniqlo dulu di Jepang ada di mana-mana, dan plang toko nya mendominasi kota-kota besar, hampir di setiap area pasti ada dan besar, pemiliknyapun sempat menjadi orang terkaya di dunia, sekarang hanya tinggal beberapa. Malah lebih mudah ditemui di Jakarta daripada di Tokyo. Siapa disini yang tetap suka banget sama Uniqlo? Kita sih tetap suka, karena konsep nya yang clean dan simple serta variasi yang current dan modern #uniqlo #history #japan #tokyo #travelwithcarnellin #clozetteID #store #layout #design #igstyle #igbeauty #igdaily #igers
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New nail colors, thank you @nailsalongoldy
It was fast and very neat. The design I picked was simple but I love it.
#Japan #nails #japannails #beauty #igbeauty #love #clozetteID #hello #carnellinstyle #travelwithCarnellin #nailcolor #igdaily #igstyle #igers
4 likes
Categories : nails
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pakai eyelash light brown kemarin dan eyeliner pink brown @dolly_wink yang baru 😍 #ootd #motd #lotd #makeup #dollywink #new #pinkbrown #eyeliner #newmakeup #japanbeauty #carnellinstyle #travelwithcarnellin #brown #love #clozetteID
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Udah lama banget gak makan Rocky Road. Dari dulu sukaaa banget sama yang ini, a bit bitter with softly sweet marshmallows and crunchy almonds. Kaya hidup, ada pait2nya, ada garing2nya dan ada manis2 nya 🤣 #baskinrobbins #icecream #rockyroad #hello #Japan #tokyo #yums #dessert #sweets #darckchocolate #marshmallow #almonds #clozetteID #travelwithCarnellin #igfood
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New favorite from @lushjapan
Both me and the kids are loooving it.
So relaxing and comforting.
#lush #sleepy #bodylotion #Japan #travelwithCarnellin #hello #purple #lavender #smellsaogood #skincare #clozetteID
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top