OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger from whileyouonearth.blogspot.com

Ala ala Rosalinda gitu.. "We need to find God, and he cannot be found in noise and restlessness. God is the friend of silence. See how nature - trees, flowers, grass- grows in silence; see the stars, the moon and the sun, how they move in silence... We need silence to be able to touch souls." Mother Teresa
________

#quote #beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID
#floraldress #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A new video is up, collaborating with @kbeautyacademy_indonesia for a dewy natural Korean look yang always in trend, full video di:
https://youtu.be/plrzHDvaDgk

Buat yang penasaran dan butuh informasi lebih lengkap mengenai belajar makeup bersama Florencia atau trend kecantikan lainnya (nails, hair, to microblading) bisa email ke kbeautyacademy.ind@gmail.com

#kbeautyacademy #kbeautyacademyid #koreanacademy #kbeautyacademy_indonesia
#beauty #Koreanbeauty #belajarmakeup #koreanmakeup #belajarnailart #microblading #cantik #lesmakeup #nailartkorea #Jakarta #Clozetteid #tipsmakeup
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The point is that when I see a sunset or a waterfall or something, for a split second it's so great, because for a little bit I'm out of my brain, and it's got nothing to do with me. I'm not trying to figure it out, you know what I mean? And I wonder if I can somehow find a way to maintain that mind stillness.Chris Evans _________ #beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #jeans #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore #quote #artsciencemuseum
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dua anak cukup 😁Gak sengaja ngambil 2 bears ini... kok mirip sama dua anak gw yak karakternya... anyway, still, they do care their family a lot with their own ways. _________ #beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #jeans #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Chix Hot di Singapore yang bumbunya enak banget tapi sayang, pas dibuka dalamnya arterinya masih bersimburan darah pas kena pisau... waktu diminta staffnya masak ulang dia jawab "kalau digoreng lagi nanti gak juicy"

Daripada gw sakit ya mending gak juicy-juicy amat... dan sebenernya udah beberapa kali lihat di Singapore jual menu masakan ayam dijual masih agak mentah dalamnya... udah kaya tunggu masalah aja.

Jadi yah, dimanapun kita berada, mau di negara maju atau berkembang, do watch what you eat and jangan segan buat complain... daripada sakitt kann.
#health #homecookedfood #chicken #Clozetteid #trip #travelwithCarnellin #Singapore #careful #tips
2 likes
Categories : travel, health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
There is no easy walk to freedom anywhere, and many of us will have to pass through the valley of the shadow of death again and again before we reach the mountaintop of our desires.Nelson Mandela__________ #beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #jeans #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #Bogor
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top