OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger from whileyouonearth.blogspot.com

Instagram

see more from this collectionInstagram
+ View more details
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

George Bernard Shaw

_______

And I couldn't agree more

_______

#traveldiary #bangkok #travelwithCarnellin #ootd #hello #stylerambut #hairstyle #styleoftheday #motd #outfit #outfitinspo #photooftheday #photography #igers #igdaily #thailand #Clozetteid
#zara
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of our most favorite place to be 😍

The whole store smells so good.

We love rainbow, all of their bath bubbles and for the perfumes, as unique as they are, we stick to karma and lust 😁. #travelwithCarnellin #traveldiary #musttry #lush #musthave #gorgeous #bath #beauty #skincare #toiletries #naturalskincare #Clozetteid #facemask #beautystore #beautyexperience #igdaily
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Muji diskon 😁 Borong kapasnya ahhh. Asli beneran lembut dan nyaman di kulit, partikelnya juga pas buat bersihin sampe ke pori-pori dan aman, secara prosesnya jon bleach. _________ #beauty #carnellinstyle #love #dressoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #partydress #clozetteIDPOTW #zaradress #coachbag
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Really hot today, huh?! Untung pakai sunscreen #ElizabethArden dari @beauteous_you yang pas buat jadi city sunblock and ada anti pollutionnya juga. Ini sih bagus bener buat Jakarta yang lagi heboh urusan polusi.
Tadi cek di mobil, suhu di luar kendaraan 37 derajat Celcius pas siang-siang 😲 untung gak meleleh.
#beauty #motd #BeautyBloggerIndonesia #igdaily #makeupofteday #BeautyVloggerIndonesia #makeuplook #productoftheday #flawlessmakeup #sunscreen #bblogger #Clozetteid #sunblock #glammakeup #sunprotection #uvprotection #igers #styletoday #lookoftheday #lookbook #traveldiary #travelwithCarnellin #hello
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seneng banget pake tas @beams_official ?Seneng 😁 pas banget dipake buat traveling, karena dalamnya banyak compartment yang kalau ngambil apa dan taronya juga gampang. Bahannya super ringan, jadi dibelakang tetep pake backpack buat barang anak kecil (tissue, wipes, baju ganti++) while the essentials ada di tas #HelloKitty x #CrayonShinchan x #TokyoCultureArt ini___________ #beauty #carnellinstyle #love #jeansoftheday #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID #floraldress #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Loving it!

New #mercuryduo bag 💗

Feminine banget yah, super suka sama bentuk dan dalamnya ada dompet juga loh that comes with the purse. 20$ worth spend, dapet majalah and the bag too

#bags #pouch #love #travelwithCarnellin #hello #letsgo #travelingbag #traveldiary #kinokuniya #Clozetteid #mercuryduo #pinkbag #purse #partybag #sweet
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top