OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Makeup Junkie, Beauty Blogger, Cosplayer Wannabe, Strange Creature, In Love with Pinup Style, Disney Lover, Princess Addict. I love to express my self in so many ways and i have a lot of hobbies (i get bored easily). Im strange, but this is me.

» LARA CROFT «
.
So this was from my leftover Maleficent makeup look. Changed a bit this and that, and tadaa; Lara Croft from Tomb Raider, lol.
.
Lenses are edited 👌
.
.
.
.
#angelinajolie #tombraider #laracroft #jolie #halloweenmakeup #lookalike #charactermakeup #halloween #wakeupandmakeup #makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #indonesianbeautyblogger #beautybloggertangerang #indobeautysquad #indobeautygram #fdbeauty #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #100daysofmakeup
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Serunya abis zumba di CFD bareng @laneigeid dan @clozetteid! 😍.Btw, ikutan donasi dng membeli paket laneige seharga cuma 150k aja, aku udah bisa ikutan acaranya, dapat tote bag, refill me bottle, shopping voucher, dan 2 produk laneige! ❤.Oya katanya donasinya nanti bakalan diteruskan ke daerah2 yang masih susah dapetin air bersih. Soalnya air ya kebutuhan manusia banget, terutama air yang bersih. Keren kan ya bisa mendonasi air bersih!.... #RefillMe2019 #BetterWaterWithLANEIGE #ClozetteID #cfd #fxsenayan #workout #zumba #zumbafitness #carfreeday #carfreedayjakarta #airbersih #cleanwater
Categories : health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#auzolareview So guys, seminggu belakangan ini aku lagi nyobain rangkaian skincare dari @clinelleid dan itu include produk terbarunya yang 2in1 yaitu Clinelle Peeling Pad & Refining Mask! Yes, itu dua kegunaan dalam satu kemasan gitu. It's true guys, two is better than one❤
.
Kaya namanya, peeling pad ini so pasti buat eksfoliasi kulit biar kulit makin kinclong dan skincare pun bisa menyerap maksimal! Peeling padnya itu udah mechanical+chemical peeling, krn selain padnya yang bertekstur, dia juga udah include skincare chemical peeling juga! Kece yah. Abis kelar pakai pad, bilas dan tinggal maskeran deh 😍 .
Oya, maskernya aku baru pakai yg kedua kali krn emang eksfoliasi ngga bagus kl sering2, dan ini aku pakainya barengan dengan Clinelle WhittenUp Brightening Cleanser dan juga PureSWISS Hydracalm Cream yang oke banget buat ngelembapin kulit! For more tentang experience ku ini bisa kamu cek di www.rainbowdorable.com atau klik link di bio yah! 😍💕
.
.
.
.
#review #skincare #skincarejunkie #skincareroutine #skincareproducts #clinelle #clinelleindonesia #clinellexclozetteidreview #clozetteid #clozetteidreview #2isbetterthan1 #beautybloggerindonesia #beautybloggers #facemask
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨CHARMED✨
.
(Iyain aja biar gw seneng ya, plis 😂)
.
#auzolamakeupcharacter Me in 3 different look as Halliwell sisters; Prue, Piper & Phoebe Halliwell. .
For each makeup look you can check on previous posts.
.
Well, I admit the makeup is fail since I don't look anything like them lol. But I tried hard, so I'd appreciate myself anyway 😁
.
Which one is your fave original sister? Mine is Prue! But my annoyance, sarcastic & temper resemble Piper the most I think 😂
.
.
.
.
#halloweenmakeup #halloween #shannendoherty #pruehalliwell #hollymariecombs #piperhalliwell #alyssamilano #phoebehalliwell #charmed #wakeupandmakeup #makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #indonesianbeautyblogger #beautybloggertangerang #indobeautysquad #indobeautygram #fdbeauty #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #100daysofmakeup #halliwellsisters @charmed_halliwellsisters
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Vamp🌙
.
This is a random makeup I made just bcs I wanted to try the red lenses. This ain't made from scratch, jadi ini makeupnya dempulan sisa abis makeup jadi Piper Halliwell kemarinan itu. Makanya makeupnya gaje gt lol.
.
Fyi, itu rembesan air mata real gr2 kelilipan pas masang softlens 😂
.
.
.
.
#vamp #vampire #vampires #vampiremakeup #halloweenmakeup #halloween #wakeupandmakeup #makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #indonesianbeautyblogger #beautybloggertangerang #indobeautysquad #indobeautygram #fdbeauty #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #100daysofmakeup
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Karena udah kepalang tanggung,
.
#auzolamakeupcharacter Welcoming my 3rd fail makeup look as Phoebe Halliwell circa Charmed season 2 as well.Just to complete the 3 😁 .
After all, the power of 3 will set us free ✨
.
.
.
.

#halloweenmakeup #halloween #alyssamilano #phoebehalliwell #charmed #wakeupandmakeup #makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #indonesianbeautyblogger #beautybloggertangerang #indobeautysquad #indobeautygram #fdbeauty #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #100daysofmakeup
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#auzolamakeupcharacter Fail, but oh well, I already spend some times to make this @theshando makeup look alike. So I post this anyway.
.
This one kinda based on Prue Halliwell on the season 2. But yes, it's fail 😂
.
.
.
.
#halloweenmakeup #halloween #shannendoherty #pruehalliwell #charmed #wakeupandmakeup #makeupforbarbies #indonesianbeautyblogger #undiscovered_muas @undiscovered_muas #clozetteid #indonesianbeautyblogger #beautybloggertangerang #indobeautysquad #indobeautygram #fdbeauty #tampilcantik #mua_army #fantasymakeupworld #100daysofmakeup
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top