OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion & Beauty Blogger

Everyday addiction 🌸 #clozetteid
2 likes
Categories : fragrance
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Udah kedua kali ini nih pakai crystal stone deodorant. Kira-kira apa yang bikin aku repurchase ya? Baca di post terbaru aku yuk chunkyrabbit.com :)
#clozetteid
3 likes
Categories : skincare
Tags : Deodorant, skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Udah baca the latest post on my blog? https://chunkyrabbit.com/ #clozetteid
2 likes
Categories : accessory
Tags : Fashion, watch
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Sheet Masks to try this week! Lagi puasa emang enaknya ngadem dirumah sambil maskeran, setuju ga? Soon aku bakal post di blog aku. Keep an eye yaaa https://chunkyrabbit.com/ #clozetteid
4 likes
Categories : skincare
Tags : Beauty, skincare, korean beauty
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
What do you guys think of these nails 🥰🌸💕 #clozetteid
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
April empties. Ga sabar mau share pengalaman aku pakai produk dari Drunk Elephant ini #clozetteid
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Sudah baca reviewku tentang sunscreen ini? Yuk baca disini https://chunkyrabbit.com/must-have-sunscreen-emina-sun-protection/ #ClozetteID
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Nyobain preset baru. Mood nya aku suka banget. Menurut kalian gimana? :))
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Siapa yang usah baca reviewku tentang produk ini di Instagram? Nanti akan segera aku upload di blog https://chunkyrabbit.com/ ya. Ada yang udah pakai sunscreen Emina ini? Gimana pengalaman kalian?
1 like
Categories : skincare
Tags : Emina, sunscreen, skincare
How much i got it for : IDR 29.000
Where i got it : Local Store
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
loading ...
Back To Top