OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23. I'm a foodie by day and a beauty creator by night. See my writings on castleindeair.com ;)

Wearing a set from @luke__chan via @styletheoryid and pair it with my curren favorite rattan bag from @folks_n_tale 🍁 What a perfect resemble!
.
.
.
#clozetteid #looksootd #lookbookindonesia #shoxsquad #ggrep
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another 'blogger talk sesh' is uploaded on the blog #castleindeairdotcom 🥳 buat yang belum tau, aku ada beberapa blogpost yang jelasin dunia seputar blogger & content creator secara general, soalnya aku merasa banyak temen-temen yang ternyata interest dengan dunia ini, jadi aku mau share sedikit dari yang aku tau dan sudah aku alami ke temen-temen semua ☺️
.
top @tresjoliebyminimal
shoes @symbolize_shoes
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #ggrep #tresgirls
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— ini bukan seragam pns ya 😅 last Sat' outfit when we (me and @kvniskandar) had lunch at Jamoo @shangrilasub 🤗
rattan bag 👜 @folks_n_tale
.
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #looksootd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— my very first time playing board game at a board game cafe 🤩 nays ambience, v good food as game companions, affordable game rate 👌🏻 @vaultboardgame has it all!.buat yang kemarin ketinggalan serunya, no worries aku sudah highlight storiesnya hehe menunya & game ratenya juga ada disana 👆🏻 can't wait to be back with more buddies 🙈 #vaultboardgamecafe #clozetteid
3 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— your feelings are valid. you are capable of amazing things. you are enough 💛
💌 current favorite bucket clear bag @scipaprock .
#clozetteid #scipaprock #ootdindo #looksootd #lookbookindonesia
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— part paling pusing tiap ngepost foto
bikin caption
is it just me?
.
tap once for details, tap tap for ❤️
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #ggrep
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy new year, everyone! Thoughts about new year will be written on the blog ☺️
.
#clozetteid #newyearsoutfit #castleindeairdotcom #ggrep #looksootd
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Huaa finally today is the very last day of twenty eighteen! 😱 Pada spend New Years' Eve dimana nih? Kalo masih belum ada plan, bisa banget ke @harrisgubeng soalnya @seventeenlounge ada New Years Eve Party Noir Et Blanc from 7pm till drop! Swipe till the end for further info 🌈 #clozetteid #harrisgubeng
4 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
wide smile on the face detected after picking up my (very) clean heels 👡 from @yourbagspa 😄 #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top