OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23. I'm a foodie by day and a beauty creator by night. See my writings on castleindeair.com ;)

—— showing the awkward smile of mine 🙂🙃 happy sunday❗️
.
👗 @cottontree.id 👜 @folks_n_tale 👡 @ailishoes_sby .
.
.
#ootdindo #lookbookindonesia #ootd #clozetteid #shoxsquad
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— pink on pink; wearing the cutest mini bag of mineeee 💕
.
got this cute Guess mini bag from @geleeshop 👌🏻
ini tasnya kecil-kecil cabe rawit, keliatannya kecil cute, tapi ternyata muat banyak 🙈
bakal aku share detailsnya di story soon! ✨
.
.
#clozetteid #shoxsquad
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— those who leave everything in God's hands will eventually see God's hands in everything 🖐🏻
.
👡 @cortica.id x @amandaakohar .
#ootdindo #lookbookindonesia #shoxsquad #clozetteid #ootd
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— too in love sama model celana jeans jaman dulu gini, berasa vintage✨ ini set dari Origin, tap for details!
.
.
.
#ootdindo #lookbookindonesia #clozetteid #shoxsquad #ootd
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— masih belum bisa move on dari acara @melissashoes_id kemarin 🥰 too much fun 🎉. #MelissaSquad #MelissaGirlsClub #ClozetteID
5 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— pura-pura jadi barbie 🧚🏻‍♀️ you can do your own magic: tap once for details, tap twice to put a smile on ma face ✨
.
🧒🏻 @yokonananana 👗 @cottontree.id 👜👡 @melissashoes_id #MelissaGirlsClub #MelissaSquad .
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #ootd #shoxsquad
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— when the world gets tough, filled with broken hearts, "but My love won't fail," says the Lord.
.
.
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #shoxsquad
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— wearing pinkeu-set from @foxquinn.official 🌷
*pinkeu is pink in korean spelling 😆
.
.
#ootdindo #clozetteid #lookbookindonesia #shoxsquad
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— jadi gini rasanya kalo lagi foto terus diphotobomb 😆
ada tempat baru yang instagenic, langsung tap fotonya biar tau dimana👆🏻
.
.
👚 multi-wear shirt from Origin bajunya bisa dipakai dengan berbagai model, kapan2 aku pakai lagi dengan model berbeda yak 🙈 udah gitu bahannya nggak bikin gerah 👌🏻
🥿 @solesister.co 📷 ce @amandaakohar & mba @kyntan96 💛

#clozetteid #cafesbytimur #ootdindo #lookbookindonesia #shoxsquad
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top