OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23. I'm a foodie by day and a beauty creator by night. See my writings on castleindeair.com ;)

#throwback to mother-daughter day at @days.co ☺️💛
nails done by @dandelion.id ✨ I'm in love with the perfect result!
.
.
.
#clozetteid #shoxsquad #dandelionnails
ArhaZahra 23 Apr 2019
Pretty 😍
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New earrings from @sepasang__ langsung berasa keliatan lebih dewasa nggak sih haha! ☺️ #clozetteid #shoxsquad
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Can anyone help me with the caption? 😅 I've been struggling for 30mins by now.
.
.
dress @rheicollection earring @sepasang__ ✨
#ootdindo #lookbookindonesia #ootd #shoxsquad #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi keinget masa-masa SMP yaa selalu photobox sama temen-temen 😝 Kalo ini photoboxnya bareng @locolocophotocorner di acara @zenlatte.id kemarin✨.Seneng banget bisa join acara #ZenlatteGrandLaunching #ZenlatteMoment kemarin, selain makan menu baru di @theneighborscafe aku juga dijelasin kalo ternyata Zenlatte itu minuman sachet yang basenya milk tea, yang rasanya itu terinspirasi dari Barat & Asia 👌🏻.Ada 4 varian rasa, ada Milk Tea Original (ini terinspirasi dari Indonesia 🇮🇩), ada juga Milk Tea Earl Grey (ini terinspirasi dari London 🇦🇺), terus ada Thai Tea (jelas ini terinspirasi dari Thailand 🇨🇷), last but not least ada Matcha (terinspirasi dari Jepang 🇯🇵)Semuanya enak, tapi aku paling suka Thai Tea & Milk Tea Earl Grey 🥤.Thank you @luckyluck23 for inviting! Hehe. #clozetteid
2 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Soon bakal ada giveaway (should be around this month) dalam rangka....merasa thankful aja for every single support thay I received! hehe 🎁🎈
.
Another instagenic spot di @sansekerta.sby ✨
📷 ce @amandaakohar
#clozetteid #ggrep #kulinersby #kulinersurabaya #shoxsquad
see more from this collectionInstagram
+ View more details
NEW PLACE✨ kemarin diajak @vickyyuwono cobain Indonesian Food Resto baru di Surabaya @sansekerta.sby tempatnya fotojenik, platingnya cantik, harganya nggak nekik 😆 ea hahaha dah ky pantun belum 🙈📍lokasinya sekomplek sama @calibrecoffeeroasters... #kulinersby #kulinersurabaya #clozetteid
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— is it true that good shoes will take us to good places? ✨
👠 @symbolize_shoes .
.
.
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #ootd #ggrep
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
—— "masih cocok nggak sih kalo ngaku anak kuliahan? 😆" - kata anak yang sudah lulus kuliah hampir 4 tahun yang lalu 😂
.
👟 @symbolize_shoes 👓 @bape_eyewear .
.
#clozetteid #ootdindo #lookbookindonesia #bapeeyewearid #symbolizesquas
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[NEW VIDEO UPLOADED ON YT] @arra_beauty #AntiAgingLipMatte Swatch & Review 👌🏻.I'll give you a mini review about this #ARRABeauty Anti Aging #LipMatte 👇🏻It's enriched with Vitamin E, contains moisturizer (petrolatum) and emmolient (shea butter, lanolin, almond oil) to moisturize lips 👄No paraben, no wax, no alcohol, no sulfate, non allergen, no perfume!Loving the finish, the applicator, and especially the packaging! Watch the full review on YT 🔺.@clozetteid #ClozetteID #ARRABeautyID #IamARRA #ClozetteIDReview #ARRAAntiAgingLipMatte #HealthyLip #LoveLip #PoiseandPowerful
6 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top