OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

Instagram

3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
No matterhow badly someone treats you,never drop down to their level.Remain calm, stay strong and walk away 🍂... #clozetteid #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #stylediary #oufitpost #stylegoals #whowhatwear #IGoutfit #revolveme #outfitidea #stylecollective #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Woh !I’m so happy can be the part of @makeoverid new product launch gathering on last Saturday 😍-@makeoverid not only offering you a lip cream with good quality, but TRANSFER-PROOF ! I’ve proven it. So, you didn’t need to worry, because there will be no lip stains attached.-Moreover,I have a chance to meet @tasyafarasya in a person. Thank you so much @makeoverid @makeover.surabaya ☘️... #clozetteid #makeover #makeovercosmetics #StayOnColor #makeoverpowerstay #makeoverpowerstaytransferproofmattelipcream #lipcream #transferprooflipcream #makeoverindonesia #beautyinfluencer #bloggersurabaya #bloggerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
11.11 TODAY !Special price for this pretty watch on @jeje_collections 🙈-Place your order now or you’ll cry later 🍂... #clozetteid #jimshoney #jimshoneyoriginal #jimshoneymurah #promo1111 #watch #watchoftheday #watchaddict #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
11.11 TODAY !
Special price for this pretty watch on @jeje_collections 🙈
-
Place your order now or you’ll cry later 🍂
.
.
.
#clozetteid
#jimshoney
#jimshoneyoriginal
#jimshoneymurah
#promo1111
#watch
#watchoftheday
#watchaddict
#influencersurabaya
#influencerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Daihatsu the best !Seru banget bisa main” di #DaihatsuUrbanFest2019 😍-Gak cuma kita bisa foto” dan dapet hadiah dong. Tapi juga banyak acara” seru lain yg anak muda bgt ! Kalian nyesel deh kmrn yg ga sempet ke sini.-Moga next year ada lagi yah !Jadi kalian yg ga sempet bisa cobain 🙈... #clozetteid #daihatsu #daihatsuurbanfest #youthevent #influencersurabaya #influencerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Heyho ciwik” surabaya !Uda pada borong apa aja nih di @fdxbeauty? 🙈-Nah besok dah last day nih, jgn lupa mampi ke booth @avoskinbeauty yah. Bakal ada special bundling dgn harganya yg super” affordable loh [SWIPE ON 3rd and 4th slide] 😍-Must have item is @avoskinbeauty Miraculous Refining Toner 💯... #clozetteid #Avoskin #AvoskinatSXB #surabayaxbeauty2019 #fdxbeauty2019 #surabayaxbeauty #influencersurabaya #influencerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’m so happy today !
Bisa ketemu sama si ABBIT nih di @ayokepo 😍
-
Di sini banyak spot foto yg instagramable dan tenant” fashion/food yg ga kalah banyaknya. Bingung malam minggu kmn? Main deh ke sini ! @ayokepo bakal ada sampe tanggal 10 gess 🐰
.
.
.
#clozetteid
#ayokepo
#kepomarket
#kepomarketgalaxymall
#weekendbazzar
#tephcollaboration
#shoxsquad
#influencersurabaya
#influencerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya, aku bisa cobain @otwoocosmetics liquid blush yang banyak d bilang bagus sama beauty influencer.-Well, sebelum aku review lebih detail, kalian bisa tebak gak harga OTWOO Liquid blush sebelum dan sesudah diskon?-Bocorannya ada di LINK BIO aku yah ! Buruan cek skrg 🙈-Ohya kalian yg juga pengen beli liquid blush kyk aku, Buruan masukin wishlist kalian skrg, karena di tanggal 11 November nanti bakal ada #Lazada1111 dan kalian bisa dapetin liquid blush dr OTWOO ini dgn harga special di @LazadaID 😍... #Ilove1111Lazada #DiskonTerbesar1hari #1111LazadaID #clozetteid #promolazada #lazadaindonesia #otwoo #otwoocosmetics #otwooblushliquid #tephcollaboration
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top