OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cheers ! I'm Stevie, I'm beauty, fashion, and travel enthusiasm and also a Psychologist ღ Enjoy every post that I made with love here ❥ Let's be friend ! Catch me up here or on Instagram : @tephieteph or Ask.fm : @tephtephie

Instagram

[TURMERIC SERIES]-Uda tau belom kalo @kopititikoma baru aja launch series terbaru mereka? Nah, di @kopititikoma ada TURMERIC SERIES — ini adl minuman dengan base temulawak dan juga kunyit (curcumin) yang bagus buat jaga serta meningkatkan imun tubuh 🙈-Tau sendiri kan kondisi skrg kita d tuntut buat punya imun yg kuat. Nah d series ini kalian bisa tetep minum enak dan sehat. Ada 3 variant loh btw :TURMERIC COFFEETURMERIC MILKTURMERIC BOOSTERWell, buat turmeric booster — ini raw ya jadi ga ada campuran apapun, rasanya ga pait sama sekali tapi ga terlalu manis. Enak kalo d minum dingin” gitu.-Kalian bisa pesen ini semuanya gojek/grab loh. Jadi kalian bisa tetep #Dirumahaja, #TetepSehat dan @kopititikoma bakal kirim minuman kalian ke rumah. Ohya, boleh jg loh berbagi turmeric booster buat bapak gojek/grab-nya. Biar kamu dan mereka juga tetep sehat #MelawanCovid19 !... #clozetteid #kopititikoma #turmericseries #coffeeshop #coffeedrinker #healthydrinks #healthytips #milkcoffee #influencersurabaya #influencerjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
At the end of the day,I want to be proud of how I handledhardship that came my way.I want to be able to say thatI pushed myself tp groweven when it wasn’t comfortable.I want to be proud of how I survived 🌱... #clozetteid #namiisland #namiislandkorea #springbreak #springseason #outfitoftheday #kissmylook #outfitselfie #lookdelgiorno #outfitinspiration #lookoftheday #fashiondiariesmoda #todayimwearingthis #ootdpost #mywhowhatwear #influencersurabaya #influencerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I FOUND YOU !-Honestly, susah bgt cari liquid foundation dgn “matte finish” yg oily dan dry skin friendly. Tapi akhirnya aku cobain @selfcoding_official and I’m falling in love immediately 😍-What’s good?Liquid textureSuper light-wearingSuper long-lastingMedium coverageGood moisturizingGood oil control formulasEasy to apply and blendHealthy matte finishAvailable in 6 shadeOily, dry and sensitive skin approvedSuper affordable : under 200k !Down side?You need to apply this liquid foundation 2-3 layers to get the full coverage finish. Don’t worry, it’s still light-wearing. Even tho, you apply more than one layer.-This liquid foundation comes with super light and cute packaging. Easy to bring it everywhere and pocket friendly.Check the price on my @charis_celeb shop :http://hicharis.net/tephieteph/LdrI RATE IT 4/5 !I recommend this liquid foundation for you. Btw, check on my last slide — I show you my foundation after 4hrs used ! So smooth and flawless without sebum ☘️... #clozetteid #charis #charisceleb #hicharis_official #hicharis #liquidfoundation #bestfoundation #koreanmakeup #basemakeup #basemakeuproutine #makeuphacks #makeuptransformation #bloggersurabaya #bloggerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Be that girl who shows upand never gives up.Be that girl who believesanything is possible and is willingto work for it.Be that girl who never quits on herself ☘️... #clozetteid #seoul #mapogu #springtime #springphotography #springphotoshoot #southkorea #southkorea🇰🇷 #mywhowhatwear #stylediary #oufitpost #stylegoals #whowhatwear #IGoutfit #revolveme #outfitidea #stylecollective #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[ONE OF BEST MATTE CUSHION]-@makeoverid power stay demi-matte cushion is the one of best local cushion that I ever tried. Btw, this is my 2nd product actually. I’m so in love with the formula, texture and finish.What’s good?Tinted moisture textureMedium to high coverageMoisturizing skin wellLight-wearingLong-lasting (up to 12hrs ++)Complete with oil control formulaEasy to apply and flattenHealthy matte finishSmooth and flawless finishSensitive and dry skin approved !Much shade availableDown side?-I rate this cushion 5/5 !I really recommend this cushion for you, who’s like tinted moisturize texture with smooth and flawless finish ☘️... #clozetteid #socobox #sociolla #socoid #socoboxxmakeover #cushionfoundation #cushioncovers #localbrandindonesia #makeuphacks #makeupideas #bloggersurabaya #bloggerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As we grow up,we have a little time to meet and gather with our beloved friends. Especially on #SocialDistancing period. We need to stay safe, stay health and #StayAtHome.-Once, we got the chance to meet each others. We always took a lot of photos (as much as we can) to save the moment.-The silly face, crazy act and big laugh of us is precious ! We didn’t want to lose the moment. Let share your special moment with your friends or family. Don’t forget to save the moment and share your world with SanDisk ! #Ad #Sponsored #SanDiskAPAC #ShareYourWorld. Find more about it at http://bit.ly/SanDiskShareYourWorld 🍀... #clozetteid #friendship #friendshipgoals💕 #sharemoments #togetherwearestronger #friendshipstory #influencersurabaya #influencerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sejujurnya,ku uda kangen pengen jajan d emperan dan kulineran lagi nih. Tapi apa daya harus kuat dan tahan #StayAtHome or #DiRumahAja buat bbrp waktu ke depan.-Stay safe and Stay healthy !Buat semua temen” yg #DiRumahAja ataupun temen” yg tetep harus kerja seperti biasa ☘️... #clozetteid #covid_19 #stayathome #stayathomechallenge #outfitoftheday #kissmylook #outfitselfie #lookdelgiorno #outfitinspiration #lookoftheday #fashiondiariesmoda #todayimwearingthis #bloggersurabaya #bloggerjakarta
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[SELF TALK]
-
Well, uda seminggu ga sih kita #dirumahaja? Tentunya ga 24/7 kita diem doang d rumah sih, ada ke alfamart sebelah rumah jg, ada ke apotek, ke toko roti juga.
-
I’m an introvert.
Ada d rumah tuh uda biasa. Uda 3th tuh aku gain money and work from home. Tp rasanya kali ini beda. Mgkn dl kalo bosen bs lgsg cabut ke mall barang cuma beli minum trs pulang. Tp skrg ga bs gt. Kdg kalo pgn kudu nahan”in bgt biar ga pergi.
-
Berat ga sih? Engga sih.
Cm hrs ada yg d tahan aja. Tp dr sini aku jd belajar ngehargain hal” kecil kyk : ngobrol sm mama jadi lamaan krn ga ada deadline, trs ke minimarket/toko kue aja aja bs seneng banget liat jajanan, bs naik mbl liat jalanan aja uda berasa bebas dan ini adl hal” kecil yg g pernah kita sadarin selama ini. Pdhl kita lakuin almost everyday sebelumnya.
-
Why?
Krn kita terlalu sibuk, terlalu acuh dan akhirnya lupa bersyukur akan hal sekecil cm bisa keluar rumah, liat langit dan naik mbl doang. Kdg kita baru bsyukur kalo uda bs dapetin hal” besar dlm hidup. Kayak bisa dapet project dgn duit yg gede, dapet kerjaan yg membludak, bisa makan mahal, bs liburan mahal, etc.
-
Dgn ini kita jd d sadarin sih mmg.
Bangun pagi, bisa nafas baik, bisa makan, bisa liat luar itu uda luar biasa. Dl ak mikir “ah elah ya b aja lah”, ternyata skrg baru rasain niqmatnya. Thank you God, for always teaching me about life and how to be grateful for everything that I have now 🍀
.
.
.
#clozetteid
#tephcurhat
#seoul
#seoulkorea
#springday
#springseason
#ootdpost
#mywhowhatwear
#stylediary
#oufitpost
#stylegoals
#whowhatwear
#IGoutfit
#revolveme
#outfitidea
#stylecollective
#influencersurabaya
#influencerjakarta
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top