OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Another ramen bowl, from Ebisu Honolu Ramen.I think this is one of the favourite Indonesian Tourist spot, a lot of the information written in Indonesian too. Prolly because this one already certified halal. Not the kind you can opt out pork, but trully certified. I like this better than ayam ya.Yep, I really max out my food limits #WheninJapan. PARAH. Kayaknya porsi makan mie selama di Jepang ini sama dengan porsi makan mie selama dua bulan deh.Makan mi mulu, makan nasi (onigiri), minuman kemasan (yang dijual dalam keadaan hangat, kesayanganku).Hingga sebulan kemudian pun... Masih belum juga berminat makan ramen maupun Indomie. Emejing...... #DinsAppetite when #DinsDayOff #HalalRamen #HalalTravel #Foodiegram #TableSituation #ForkYeah #ForkFeed #aColorStory #TeamPixel #ClozetteID #PejuangKonten #ForTheGram
post
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram

MORE FOOD POSTS

when your day become suck AF, latte and lava cake ...
Cuma dengan 5 bahan aja, kamu bisa bikin minuman h...
Ternyata singkong bisa dikreasikan menjadi sajian ...
Setelah berbulan-bulan tak berkutat di dapur. Akhi...
Tahu goreng cabai rawit 😿 #clozetteid #sarimeal...
Brunch with very yummy sushi from SEKAI buat saya ...
menu diet #apel #biar ngga bosen

MORE FASHION POSTS

Hobi banget angkat ketiak 😝 .
.
.

#ootdlidya #...
Udah kayak film korea yang adegannya lari2 dipanta...
Umumnya soothing gel dari Alove vera tapi berbeda ...
My life in 2019: Holiday 😎
.
I ended 2018 and s...
holiday please come really soon 🙈
————
...
Bersemi diluar
Meranggas didalam
.
Gue
.
.
#stylie...
I want to feel what it's like to be a priority for...
We found ❤
In a hopeless place
.
.
#stylieandfoo...
Aku..
Ketika melihat kamu jalan sama cewek lain
.
...
Happy Valentine's Day!
.
Semoga yang hari ini bila...

MORE BEAUTY POSTS

1 liter @matrix @biolage FiberStrong Shampoo ini s...
Aku udah nyobain si Ariul 7 Days Plus Mask selama ...
How is it already the weekend again? Easy for me t...
for @coach SS 20 collection preview, hosted by mi ...
Probiotics Skin Barrier Essence Drop 200ml kecinta...
𝐁𝐞𝐥𝐥𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐂𝐨...
𝐀𝐢𝐧𝐢𝐞 𝐒𝐚𝐛𝐮𝐧 𝐒𝐢...
Previous look #pantone #RadiantOrchid tutorial is ...
Menurut Clozetter @piiziiwiizii, semua produk Clin...
Ternyata semua merasakan klo IG tuh menurun ya.. y...

Advertisement