OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Juggling Mommylyfe in between with work as a content creator, writer, and (trying to) be in style & beauty. Skincare Junkie wndrldofmine.blogspot.com

Wearing @pomelofashion in their sustainable line, Purpose collection.
With or without the outer? you think?
-
#celliswearing
#clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ini adalah sederet dari skincare yg lagi gue pake saat ini. Gak banyak emang, tapi untuk ukuran gue banyak hahaha. -Jujur gue baru bener2 menggunakan yg namanya skincare adalah di umur 20 menengah. Tipe kulit gue tidak sensitif dan jerawatan, jadi cuek aja. Itu juga karena banyak yg ngingetin, "awas ntar nyesel keburu ada fine lines pas umur 30an" yaudah akhirnya pake terutama sun screen! aseli ternyata itu guna banget emang. -Nah, ini emang random sih gue ada brand lokal dan luar. tunggundi Igs ya nanti gue share satu2 kenapa gue lagi suka pake ini. kalo ada yg mau nanya2 soal produk ini tanya si komen yuk! 👇🏼- #clozetteid #skincareflatlay #beautybloggerindonesia #skincareflatlay
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selamat hari Senin!
waktunya kembali melakukan hal2 yg positif. contoh? gue sih mau balik ke #eatbetter yang ada di highlight gue. Kadang pas lagi sibuk melakukan segala macem sampe suka lupa keteraturan hidup.
Makan ngasal dan sebagainya bikin mood dan kesehatan juga gak stabil rasanya.
Kalo lo mau melakukan hal yg baru apa di minggu ini? -
#clozetteid
#celliswearing
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy almost weekend!
Kayaknya kalo di dalem kepala mindsetnya happy yaudah jadi happy aja apapun itu yg sebenernya lo rasain.
Tapi ada baiknya sih merasakan apa yg lg lo rasakan dulu, lo mengerti, lo rasain dl sampe abis, nah setelah itu cari cara keluar (dari perasaan gak enak tadi)

Yang paling penting merasa bersyukur sih bisa bikin gue senyum kyk gini saat ini. Be grateful ✨
-
#celliswearing
#clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hari ini lunch gue menyenangkan sekaliiii.All you can eat by @hanamasa_id x @clozetteid.-Eh ikutan campaignnya Hanamasa yuk! Kalo kamu makan di sini jangan lupa foto piring kosong kamu sehabis makan terus mention Hanamasa dan tag di Igs kamu. Satu foto piring = satu anak/ibu hamil dr bantar gebang yang akan diajak makan di outlet Hanamasa.-Karena membantu sesama itu menyenangkan. Bener kan? :)- #ClozetteIDxHanamasa #ClozetteID #TersisaPercuma
4 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One word to describe these two: Luxury.Maybe some of you haven't really heard this Taiwan skincare brand before, But I do. And it's been a while since I finallv tried it myself.Here is my quick review so far:1. W~III Skin Renewal Pre-Essence (gold bottle)Rich in antioxidant. I like how this helps keep my skin moisture even after quite long enough in outdoor. Smooth textured and easy to absorb. I feel it boost my hydration within a week..2. Night cream with anti aging formula with moringa, macadamia, and shea butter. Love how it smells. Sweet and smooth. Quickly absorb in my oily skin. The next morning, I feel my skin freshen up. -I definitely recommend you to try it! You can grab them on @benscrub and use my code to buy: BABECELLINI. Get 10% discount shopping there with min. purchase of 350k ✨- #benscrub #ckskindayries #clozetteid #skincarereview
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Easy dress up with @foxquinn.official 🖤
-
#celliswearing
#clozetteid
#ootdindokece
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dolled up on the latest monthly rent clothes from @tinkerjoyid by @tinkerlustid.-Your own stylist can pick items based on what you likes. To know more about @tinkerjoyid please head to my latest stories and also their instagram page! - #tinkerjoy #clozetteid
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I cannot describe how much fun and lucky I am to be surrounded by good vibes, good talent, and crazy fun people on this top 100 #gueanakradio2. and of course with how much fun the mentors are!.I feel like Im in my true element with this bunch. Its been a long time since I got crazy and "pecicilan" and having fun at the same time..Good luck to all of us! Siapa looo? Gue anak radio! 🥳 - #clozetteid
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top