OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A beauty blogger, hair artist or you may call it hair colorist and a singer. my blog: deedeeyoung.blogspot.com

When you're so happy you've finally found the perfect cushion after spending alot of 💸 to others that were more expensive but didn't match your skin tone.I'm just quite impressed with @pixycosmetics Make It Glow Dewy Cushion. Tho for me it's only medium coverage (swipe to see vids) but I think it's buildable. For someone with tight budget that don't even wear makeup everyday, this is enough. It covers most of ny flaws flawlessly.I Use shade 101 light beigeOil control: ok👍🏻 I don't get breakout, itchy with this cushion. No patchy-ness even after several hours of using, there's crack under my eyes abis but that's not a big problem for me.Psst. I just finished coloring my hair in this picture 😊... #potd #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #pixycosmetics #pixy #pixymakeitglow #cushion #thedeehair #hairtransformation
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
We've known each other for a while now. We met through our blogger community, we've been friends ever since. The one who approached my socially-awkward self and the one who listened and gave advises.
Despite our differences, we accept each other and tolerate one another. That's the one I could never asked better. Love yaa @sophie_tobelly
.
.
.
#pinkhair #thedeehair #deedeehairjourney #arcticfoxhaircolor
#potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Sunday Everyone❤️.I just dyed my hair pink again. Someone ask me "why not other color? You said you don't wanna dye same color twice?"1. It's my hair2. I love pink3. I can't dye my hair turquoise (padahal mau banget tp nnti susah banget dilunturin coz I want my hair blonde for my wedding day😂)4. I was actually aiming for more orangey pink color but it turns out way more pink than orange so yeah.. that's why.👗: Pinjem sama @carlasherlita (di gw masi muat)📷: @vinasagita (Pina klo potoin aku tuh baguss😍😍). #pinkmonth #breastcancerawareness #breastcancerawarenessmonth #pinkhair #thedeehair #deedeehairjourney #arcticfoxhaircolor #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good morning 😍
Aku terlalu niat kemaren pas buat video jadi skalian foto buat #eotd.
Akhirnya setelah cukup lama ga post ttg eyeshadows terutama, kali ini aku bru sempet beli eyeshadows palette lagi dari @clioindonesia @clio_official Pro Eye Palette 02 Brown Choux (swipe)
Baru kali ini main pake eyeshadows brown, biasa selalu pink or peach, so I'm quite excited. It comes has 10 shades, 3 mattes and the rest is glitters and pressed glitters. Also has 2sided brush.
Yg aku suka dari palette ini tuh warna nya ga terlalu ngejreng, mnrtku klo kalian suka soft colors this is super oke. Sama paling favorite itu glitter eyeshadows nya. Aku ga pake eye primer yah, dan warna nya mayan keluar. Semua aplikasi pake brush, aku blm coba pake jari😊
Maaf belum sempet threading eyebrows jd masih brntakan
.
Mascara: @lorealindonesia Loreal Lash Paradise
Eyeliner: @makeoverid Hyperblack Superstay Liner
Circle Lenses: @eyelovin French 3tones Brown
.
.
#makeup #loreal #makeover #eyesoftheday #eyemakeup #eyelook #clio #brownchoux #clioproeyepalette #clozetteID #cchannelid #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #photooftheday #vscogood #snapseeddaily #snapseed #photoshoot #exploretocreate #vscodaily #ragamkecantikan @ragam_kecantikan
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Daily Hero 101!_1. When you wish someone look at you like that the way mr. Hero looked at the food behind the camera_2. When you try to look cute af_3. When you want something but no one gib a f, so you try to pout and it works😂_4. Just posing cos you realized someone's taking picture of you fron your good side_Hope you have a wonderful day❤️.... #potd #vscocam #vsco #vscophile #exploretocreate #peoplescreatives #photoshoot #igdaily #vscodaily #instadaily #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseed #snapseeddaily #pets #webstapets #instapets #cutenessoverload #chihuahua #herothechihuahua #herochihuahua #onlychihuahuas #chihuahuafanatics #chihuahuaism #barked #9gag
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Punya rambut panjang berasa glorious banget, padahal mah aslinya... B aja hahahaSoalnya terakhir rmbut panjang tuhh 2013/14, sejak itu ga pernah panjang lg.Nicely trimmed and cut by @kanda_yuske@hysbeautybrand. Arigatou😊.... #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Can't believe that this is actually my hair.I used to have long hair long time ago but then once I cut it short, i never get the chance to grow it back the way it used to. That time I never truly took care of my hair, but as I got older, and through so many times of coloring and bleaching process, my hair needs alot of extra treatment it can gets.So i started to care for it, I use specific shampoo, alot of conditioners, scalp serum and oil, hair serums, oils and masks, heat protection spray (if I use hair dryers or curlingniron), less heat the better of course, and no warm water only cold😣.My hair progressively getting THICKER, LONGER, SHINIER, HEALTHIER and STRONGER! It's not the work of a week of hair treatments, but it took years and commitment and actual care for my own hair that gets me this far..I'm editing my hair care routine and showing you all products that I use atm, so maybe it can help you get your dream hair too😍 stay tune❤️.. #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
3 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mau share beberapa contoh hasil ngecat beberapa bulan trkhir ini❤️.Been doing this since 2013, yg dulu clientnya perbulan 5 aja udah Puji Tuhan banget, dan belum PD sama skill sndiri akhirnya mutusin kerja di salon dari 2015-2016, biar nambah ilmu dan dptin banyak pengalaman sampe akhirnya kelar kontrak memberanikan diri untuk bikin @thedeehair yg fokus bnr2 di warnain rambut.Perjalanan yang luar biasa Tuhan Yesus bimbing. Dari ga ada client tetap sampe ada client tetap yang bisa bulak balik dan slalu bantu promosi secara cuman2 dan yg bsa aku bales dgn memberikan hasil yg terbaik buat rambut nya dan BANYAKNYA UCAPAN TRIMA KASIH❤️.Sebentar lagi aku bakal ngelepas @thedeehair karena sekarang fokusku akan bukan ke karir dan kerja lg, tapi mulai ke "keluarga baru" yang sbntr lagi (taun depan) aku dan calonku bangun. Aku ga akan 100% ngelepas cuman merelakan hal kecil untuk hal yg lebih besar, awal yang susah tapi I truly believe everything has its own way. At least itu yg aku sadarin dari beberapa sharing yg kalian kasih kmrn lewat story aku.Kalo nanya knpa ga dilanjutin lg, bukan karena ga mau tapi aku memang ga stay di Tangerang lg nnti, i'll be so far away yg sebut tempatnya aja kalian ga akan tau hahaha🤣🤣But I do hope I still can do what I love the most even though it's not my priority any longer...@thedeehair #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #thedeehair
1 like
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top