OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Happy wife|Mother of one lil princes|I really love all about beauty|Beauty blogger| JKT Email:kaniasafitri@gmail.com

Instagram

1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cuma mau bilang selamat hari kamis 😉
.
👚👖@morphidaeid
👜 @charleskeithofficial
.
📸@dennyirawanphotos
#style
#Fashion #ClozetteID #outfitoftheday #ootd #lifestyle
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I am not young enough 😎.
.
Thank you for the wishes 💋 hope everything is gonna be alright 💋
.
#clozetteid #POTD #style #lifestyle
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wearing sunglasses : less worry while bare face 😎💋 #clozetteid #style #lifestyle
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Katanya mudik kangen kampung halaman tapi tiap hari ga pernah diem dirumah pasti jalan2 😛
.
Foto ini diambil perdana aku main ke Lawang Sewu Semarang dan saat lagi post ini aja lagi otw pulang dari Guci Tegal 😅
.
Mohon maaf emang niy kalo jalan2 sukanya pake sendal jepit 🙈😁
.
📸@dennyirawanphotos
#clozetteid #ootd #style #lifestyle
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1440 H Mohon maaf lahir dan bathin🙏🏼
.
#clozetteid #POTD #makeup #beauty #selfie
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Learn to value yourself, which means: fight for your happiness.
.
📸@cicidesri
.
#quotesoftheday #clozetteid #style #lifestyle #Fashion #ootd #whatiwear
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yeay... ini dia video teaser One brand makeup @lakmemakeup yang ada di Youtube aku.💗.Buat yang penasaran tutorial plus review lengkapnya untuk produk @lakmemakeup, yuk mampir di youtube channel aku ya! (Link on my Bio)😉. #NudeSlay #InstantGlam #BeautyJournalxLakme #makeup #ivgbeauty #indobeautygram #videotutorial #tampilcantik #ragamkecantikan #style #lifestyle #beauty #clozetteid #makeuptutorial
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yuhuuu... jadi ini adalah photo teaser dari Video Youtube aku nanti. Make up look ini, hanya menggunakan rangakaian #nudeSlay @lakmemakeup aja lho...😉
.
Next aku akan kasih tau juga video teasernya, siapa yang udah gak sabar dengan video One brand makeup @lakmemakeup dari aku? Tungguin di feed aku yah!😘
.
#NudeSlay #InstantGlam #BeautyJournalxLakme #makeup #beauty #tampilcantik #ragamkecantikan #clozetteid #LakmeMakeUp
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top