OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty, Fashion, Lifestyle enthusiast

GIVEAWAY 🎉🎉🎉🎉🎉
aku udah ga sabar nih mau throwback ke jaman SMA dengan dtg ke konser @idn.soundscape 💃💃💃
IDN Soundscape 2017 is the biggest music festival for you guys who spent High School in early 2000-an!
Karena akan ada Kahitna, Naif, Gigi, Slank, dan masih banyak lagi 😉
.
Mau tiket gratis IDN Soundscape? yuk ikutan giveaway dari aku buat menangin 2 tiket gratis nonton IDN Soundscape 😉
how to enter?
1. Follow instagram @idn.soundscape dan @bitterswag
2. Post foto kamu menggunakan seragam SMA di instagram, ceritain di caption kenapa kamu harus dateng ke IDN Soundscape dan ajak temen kamu untuk ikutan giveaway-nya
3. jangan lupa tag aku dan juga @idn.soundscape
4. Put hashtag #GenkPutihAbuAbu #IDNSoundscape
.
.
Batas terakhir giveaway nya 5 Oktober yaa dan pemenang akan diumumkan di IG story 💋💋💋
Untuk info lebih lengkap kalian bisa follow instagram @idn.soundscape and find your ticket on www.idnsoundscape.com 😉
.
.
#GenkPutihAbuAbu #IDNSoundscape #giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia
onto closet
3 likes
Categories : others
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
dress from @nine.arts 🌸🌸🌸
onto closet
bitterswag 15 Sep 2017
@blissandglaze thank you 😊
4 likes
Categories : others
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
today's outfit.. jumpsuit from @nine.arts 💙❤💛❤💙
onto closet
2 likes
Categories : others
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Bear on hand, @sugarbearhair is a vegetarian gummy vitamins formulated with a variety of vitamins & nutrients to help support healthy hair (and nails) 💕
onto closet
3 likes
Categories : others
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
welcoming @cliniqueindonesia to @sephoraidn ✨✨✨ yeayyyy 🙌🙌🙌 and this is special customized edition that available only at @sephoraidn
onto closet
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
so happy that i received these Spring 2017 Happy Glow Collection from @guerlain 😍😍
The Meteorites are marking their 30th anniversary and seeing life through rose-tinted glasses with four irresistible collector's items that celebrate all the softness of Spring & give a rosy glow that boosts ur mood as much as ur complexion ✨
.
💋Meteorites Happy Glow Pearls - a combination of correcting & illuminanting pearls to target signs of tiredness & reveal the skin's natural radiance.. the largest 'Rainbow Glow' pearls deliver a luminous boost to multi-coloured shimmer, while the three other shades each provide a specific benefit, champagne to reflect light, mauve to counter yellow hues & catch the light, and pink for a refreshing, complexion-brightening effect ✨
💋 Meteorites Happy Glow Blush - their compacted micro-pearls of powder in a travel-friendly compact, this 2-in-1 blush & highlighter product enhances the skin's glow.. 'Rainbow Glow' pearls deliver a luminous boost to multi-coloured shimmer, pink pearls offer a refreshing, complexion, brightening effect, while fuchsia pearls revive radiance & create a fresh complexion ✨
onto closet
Metrina 30 Aug 2017
cute 😍
8 likes
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
this is how i keep my teeth remain white & bright after teeth whitening, @cocoshineau ✨✨✨
.
use my code: MELLA40 for 40% OFF at check out 💸
onto closet
7 likes
Categories : others
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
ini adalah produk @silkygirl_id pilihan @pammybowie yg tersedia di @berrybenka 😊 penasaran apa aja produk pilihan @pammybowie?
diantaranya ada
💋Double Intense Gel Eyeliner - perfect for bold eyeliner, creamy texture, and waterproof formula
💋Big Eye Serum Waterproof Mascara - memberikan tampilan hasil yg natural
💋Matte Junkie Lip Cream - teksturnya liquid & creamy, pigmented, easy to apply, no smudge and non - transferable
💋Natural Brow Pencil in Dark Brown - teksturnya padat, dan membuat alis terlihat natural
.
.
buat kalian yg trtarik mncoba produk ini, kalian dpt membelinya di @berrybenka dan kalian dpt menggunakan kode aku "BITTERSWAG" utk mendptkan potongan sebesar 15% (NO MINIMUM PURCHASE)
onto closet
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
this is @corinedefarme_id Purity Micellar Water ✨

Purity Micellar Water ini mngandung Micel atau butiran minyak yg berukuran sgt kecil dan berfungsi utk mengangkat kotoran.. formulasinya 97% terdiri dr bahan alami, dengan tekstur yg ringan sehingga tdk membuat kulit mjd kering, serta tdk mengandung busa yg dpt mengakibatkan PH kulit mjd tinggi 🌼
@corinedefarme_id Purity Micellar Water jg mengandung ekstrak peony yg berperan sbg fragrance dan skaligus dpt melembutkan kulit.. point plus lg, produk ini bebas paraben, cocok utk kulit sensitif, dan amat praktis krn tdk perlu dibilas 🌸🌸
onto closet
bitterswag 27 Aug 2017
@giselavi_ kmrn aku review di ig story 😂 utk angkat foundi ok lah hehe.. skli usap bs bersih, wangi, dan ga lngket, aku kmrin cb yg waternya sh, mrk ad yg oil jg 😊
7 likes
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
loading ...
Back To Top